Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Πλαφουντζής: Δίνουμε καθημερινά εξετάσεις και παίρνουμε άριστα

Διαβάστε κείμενο τού Γιώργου Πλαφουντζή, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: Ο Έλληνας αστυνομικός από την πρώτη στιγμή που η πανδημία covid 19 χτύπησε την χώρα μας βρίσκεται στο
δρόμο, εφαρμόζοντας τις διατάξεις της πολιτείας σχετικά με την επιβολή των μέτρων του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού,

Τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί είναι:

1.Πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος με αδιάκοπες περιπολίες προκειμένου να προστατευθούν οι πολίτες και οι περιουσίες τους.

2.Έλεγχος πολιτών για να αποφευχθεί η άσκοπη μετακίνησή τους και επιβολή προβλεπόμενων από το νόμο προστίμων.

3.Φύλαξη ατόμων που βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχεία ή άλλες δομές

4.Φύλαξη κρατουμένων στα αστυνομικά καταστήματα και προστασία τους από τον covid 19

5.Προστασία των συνόρων της χώρας μας από κακόβουλους εισβολείς

6. Επαναπατρισμοί Ελλήνων πολιτών στη χώρα.

7.Εκτέλεση υπηρεσίας σε σταθμούς διοδίων ,για αποτροπή μετακίνησης πολιτών σε άλλους νομούς της χώρας, όσο διαρκεί ο περιορισμός της κυκλοφορίας.
Επιπροσθέτως να τονίσουμε ότι οι άδειες του αστυνομικού προσωπικού έχουν ανασταλεί και οι συνάδελφοι εργάζονται καθημερινά , ακόμα και τις άγιες ημέρες του Πάσχα, κάνοντας πολλά χιλιόμετρα για να εκτελέσουν υπηρεσία και να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.
Η πολιτεία ελπίζουμε να επιβραβεύσει τις προσπάθειές μας όπως ορθά έπραξε και με άλλους φορείς πρώτης γραμμής ( ΕΚΑΒ, με τους υπαλλήλους του ΕΣΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας).

Ο Έλληνας αστυνομικός δίνει καθημερινά εξετάσεις και παίρνει άριστα.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια