Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οργή υπαστυνόμου Α΄ (τεματζή)

Διαβάστε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Είμαι υπαστυνόμος και υπηρετώ χρόνια στην ασφάλεια  (της επαρχίας), έχω περάσει απόλα τα τμήματα  που ανήκουν στην ασφάλεια (της
επαρχίας) τα τελευταία χρόνια. Πρώτη φορά συναντώ να κάνει υπαστυνόμος σχολής ή τεματζής
περιπολίες και να κυνηγάει με πολύ πίεση να σημειώσει παραβάσεις για το κορονοίο και να μην ασχολείται με το αντικείμενο του δηλαδή κλοπές, ληστείες, ναρκωτικά. 

Έρχονται πολίτες να δηλώσουν ληστεία και το κάνουμε κλοπή και εν συνεχεία τη κλοπή απώλεια. Ακόμα και στην περίπτωση που πάρουμε τη μήνυση από ένα πολίτη για κλοπή ή ληστεία με εντολή διευθυντή μας δεν γίνεται καθόλου το σήμα προς το αρχηγείο ή το υπουργείο για να δείξουμε ότι υπάρχουν μηδενικές κλοπές ή ληστείες στην επαρχία, παρά μόνο στην περίπτωση που υπάρχει εξιχνίαση δηλώνεται η κλοπή ή ληστεία για να φανεί και σύλληψη του δράστη. Έτσι εφυσυχαζόμαστε και κόβουμε 5,6 παραβάσεις σενα οκτάωρο για το κορονοίο που είναι δουλεία του αστυφύλακα και ειδικά του τμήματος ή της τροχαίας. 
Τελικά ποιον κοροϊδεύουμε; τους εαυτούς μας ή τον κόσμο; Τρομάρα μας ζητάμε και επιδόματα ή δώρα απτο υπουργείο;; Για να δικαιολογήσουμε τις παραβάσεις που κόβουμε και δεν ασχολούμαστε με το αντικείμενο μας;; Λιγότερο δουλεύουμε τώρα σαν ασφάλεια παρά πριν που τρέχαμε για εμπόρους ναρκωτικών ή για κλέφτες ή ληστές.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια