Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πέτρος Ζερβάκης: «Παρακαλώ όλους τους πιστούς να προσευχηθούν από τα σπίτια τους


«Δύο εβδομάδες από την εφαρμογή των μέτρων και οι  περισσότεροι πολίτες δείχνουν να έχουν συμμορφωθεί. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που συνεχίζουν να παραβαίνουν τα μέτρα αλλά η
κατάσταση είναι καλύτερη από τις πρώτες μέρες» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο Διοικητής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης.
«Η υπηρεσία μας έχει πραγματοποιήσει  δεκάδες ελέγχους σε πεζούς και αυτοκίνητα  και μέχρι τώρα έχουν βεβαιωθεί στην περιοχή μας  112 παραβάσεις με συνηθέστερη τον μη πραγματικό λόγο εξόδου. Π.χ. γράφουν ότι πάνε σούπερ μάρκετ και βρέθηκαν στην Νομαρχία για διεκπεραίωση υποθέσεων τους. Για τις βόλτες στην παραλία του Αλμυρού που έχει γίνει πολύς λόγος θέλω να πω ότι δεν ερμηνεύουμε την νομοθεσία κατά το δοκούν.»
Η βεβαίωση τύπου Β αναφέρει ρητά σύντομη μετακίνηση κοντά στην κατοικία για σωματική άσκηση γύρω στο τετράγωνο από την κατοικία μας. Υπάρχει μεγάλη ελαστικότητα από την υπηρεσία μας… σε όλη την πόλη του Αγίου Νικολάου. Αυτοί που βρέθηκαν ήταν εκτός πόλης και ορθώς του βεβαιώθηκαν οι παραβάσεις.
Εκτός πόλης ο πολίτης μπορεί να επικαλεστεί άλλο λόγο όχι για σωματική άσκηση
Η αυστηροποίηση των μέτρων θα εξαρτηθεί από το  αν οι πολίτες συμμορφωθούν πλήρως…. Πολύ πιθανόν να αυστηροποιηθούν αν κάποιοι συνεχίσουν να μην τηρούν τα μέτρα.
Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους πιστούς να προσευχηθούν από τα σπίτια τους και ορισμένοι ιερείς να μην παροτρύνουν τον κόσμο να πηγαίνει στην εκκλησία ….δεν θέλουμε να βρεθούμε στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να βεβαιώσουμε πρόστιμα σε πιστούς.
Αυτό που ζητάμε να μην χαλαρώσουν οι πολίτες  ειδικά τις ημέρες του Πάσχα».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια