Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί αστυνομία έχουμε; Τί αστυνομία θέλουμε; - κείμενο αναγνώστη

Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: θα μου επιτρεψετε να σας παραθέσω τις αποψεις μου οι οποιες τονιζω οτι ειναι καθαρα προσωπικές και αποσκοπουν μονο
στη βελτίωση του εργου της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Με καποιες κινήσεις θα μπορουσε να αυξηθεί ο αριθμος των αστυνομικων που περιπολούν για καλυτερη πρόληψη και αστυνομευση. Ετσι λοιπον εαν εως τον βαθμο του Α/Β' εκτελούν κατα προτεραιότητα την υπηρεσια του αξιωματικου υπηρεσιας, υπαρχει η δυνατότητα να εκτελουν εξωτερικες υπηρεσιες αστυνομικοί που εστω και χαμηλοβαθμοι απασχολουνταν στη θεση του Αξ. Υπηρεσιας. Με αυτη την κινηση κερδίζουμε να απασχολούνται αξιωματικοι σε μια "διοικητικη" θεση, χωρις να στερούμε απο τους πολιτες μεγαλύτερο αριθμο αστυνομικων οι οποιοι θα περιπολουν. 
Επισης θεωρω οτι μετα απο καποια χρόνια πρεπει να εχουν τη δυνατοτητα να μετατεθουν, τουλάχιστον απο κεντρικο τμήματα με μεγαλο ογκο εργασιας, αστυνομικοι που το επιθυμουν (εαν το επιθυμουν), σε καποιο ισως περιφερειακο τμημα.
Τελος, θελω να σας πω ότι χρειάζεται καποιος να μη νιωθει εγκλωβισμένος, στάσιμος και "παρατημενος" σε μια υπηρεσια, πρεπει να δωθουν κινητρα για εξέλιξη, ευκαιρίες που δεν θα σφησουν το προσωπικό να λιμναζει. Τα κινητρα αυτα δεν ειναι απαραιτητα οικονομικά.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια