Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί Λασιθίου: Συμπαράσταση στον τραυματία συνάδελφο και διαμαρτυρία για την ατιμωρησία

Ανακοίνωση των Αστυνομικών Λασιθίου: H Ένωσή μας, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον συνάδελφό μας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ο οποίος χθες στον
Άγιο Νικόλαο κατά την προσπάθεια σύλληψης δραστών που κατείχαν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες, τραυματίστηκε σοβαρά και συγκεκριμένα του προκλήθηκαν πολλαπλά κατάγματα στο δεξί πόδι τα οποία χρήζουν χειρουργικών επεμβάσεων για την αποκατάσταση τους.
Αντιπροσωπία της Ένωσης μας, από την πρώτη στιγμή, επισκέφτηκε τον τραυματία συνάδελφό μας στο νοσοκομείο, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα είμαστε δίπλα, τόσο στο πλευρό του όσο και της οικογένειας του, για ό,τι χρειαστεί.
Ο Έλληνας αστυνομικός με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού προσπαθεί συνεχώς για την προστασία κάθε μέλους της κοινωνίας, αποτελεί όμως και ο ίδιος μέλος αυτής και κάποιος πρέπει να εξασφαλίσει και τη δική του προστασία.
Διαμαρτυρόμαστε εντόνως, προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να εξαλειφθεί η ανοχή και η ατιμωρησία σε τέτοιου είδους πράξεις και απαιτούμε να εφαρμοστεί η νομοθεσία που τιμωρεί τα διαπραττόμενα αδικήματα εις βάρος των Αστυνομικών και να υπάρξει η δέουσα στήριξη στο θεσμό της αστυνομίας για να επιτελέσει απερίσπαστα το έργο της.
Πόσοι αστυνομικοί πρέπει να τραυματιστούν και πόσοι να πέσουν εν ώρα καθήκοντος, για να αναγνωριστεί επιτέλους από την Πολιτεία το επάγγελμά μας ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ;;;

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια