Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παναγιώτης Ψεβεδούρος: Πολλά νοικοκυριά αστυνομικών δεν μπορούν να πληρώσουν τα απαραίτητα

Παραθέτουμε κείμενο του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας



Εμείς οι εργαζόμενοι στην ελληνική αστυνομία  βιώνουμε σε μεγάλο βαθμό σαν κλάδος  την κρίση από τον κορονοϊό.
Αποδείξαμε στην πράξη την υπευθυνότητα μας με την αναστολή των αδειών μας για την εφαρμογή της πρόληψης κατά του κορονοϊού , την φύλαξη των εθνικών μας συνόρων με την αποστολή πληθώρας δυνάμεων
Αλίμονο αν θεωρούν κάποιοι πως  δεν προσφέρεται το έδαφος για διεκδικήσεις . Οι διεκδικήσεις δε σταματούν ποτέ. Δηλαδή όλοι οι άλλοι γιατροί δικηγόροι και στρατιωτικοί είναι αδαείς  που διεκδικούν; και αυτοί εδώ οι έξυπνοι ;
Αυτή  η θέση κάποιων έχει προφανώς αποδυναμώσει το συνδικαλιστικό έργο . Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε αλλιώς την επιμονή του Υπουργείου  οικονομικών να αποκλείει από την έκτακτη οικονομική ενίσχυση τους εργαζόμενους του κλάδου που έχει εξασφαλίσει την ασφάλεια  της χώρας στα δύσκολα χρόνια της κρίσης .
Εργαζόμενοι που βιώνουν ένα μισθολόγιο που τους πήγε στο κατεχόμενο βαθμό.
Εργαζόμενοι που με δεκάδες νεκρούς εν ώρα υπηρεσίας δεν αναγνωρίζεται το επικίνδυνο του επαγγέλματος τους

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, οι εργαζόμενοι που έχουν ως καθήκον την ασφάλεια των πολιτών της Ελλάδα μας δεν αξίζουν αυτή την δύσκολη στιγμή τέτοια συμπεριφορά.
Χαρακτηρίστηκα σας αναφέρουμε πως πολλά νοικοκυριά αστυνομικών δεν έχουν  την δυνατότητα να πληρώσουν ούτε τα απαραίτητα γιατί   ο μισθός δε φτάνει.
Με δεδομένο πως δεν γνωρίζουμε ποτέ θα τελειώσει ο πόλεμος με τον αόρατο εχθρό αλλά και το μείζον εθνικό ζήτημα φύλαξης των συνόρων πρέπει αυτοί οι εργαζόμενοι να λάβουν αυτό που τους αναλογεί σαν επιβράβευση για το υψηλό αίσθημα ευθύνης για το καθήκον προς την πατρίδα μας .
Ευελπιστούμε ότι το υπουργείο και η κυβέρνηση στο τέλος θα αφουγκραστεί τις υγιείς και ειλικρινείς φωνές και θα δώσει στον αστυνομικό αυτό που δικαιούται  .

ΨΕΒΕΔΟΥΡΟΣ Παναγιωτης 

Γ.Γ. Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Φωκίδας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια