Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύζυγος εφοπλιστή: "Είστε χούντα, που να πάω τις 8 βαλίτσες;" - Αστυνομικός "Υπάρχει λύση, σύλληψη, κρατητήριο, 5.000 ευρώ πρόστιμο...."

Δεν ήταν μόνο ο αστυνομικός του ξενοδοχείου Coral στην Γλυφάδα που κέρδισε την ευαρέσκεια της ηγεσίας για τον τρόπο διαχείρισης περιστατικού αναφορικά με τα μέτρα για
τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, χθες στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" προέκυψε νέα ένταση με γυναίκα, σύζυγο μεγαλοεφοπλιστή, η οποία επέστρεψε με πτήση μέσω Βρυξελλών από τις ΗΠΑ.

Στην ενημέρωση της από αστυνομικό πως η διαδικασία που πρέπει να ακολουθεί είναι το τεστ και στη συνέχεια αναγκαστική μεταφορά για 14ημερη καραντίνα σε ξενοδοχείο, η γυναίκα "ξεσπάθωσε" δηλώνοντας κάνοντας χρήση μερικού υβρεολογίου, πως "είστε χούντα" και πως πουθενά αλλού δεν υπάρχουν τέτοιες απαγορεύσεις, καταλήγοντας με το εξής αμίμητο. "Κι εγώ που να βάλω τις 8 βαλίτσες μου;".

Ο αστυνομικός ψύχραιμα τις ανέλυσε τις τρεις επιλογές της. 

Η πρώτη να ακολουθήσει αδιαμαρτύρητα τις οδηγίες.

Η δεύτερη να πάρει την ίδια πτήση και να επιστρέψει στις ΗΠΑ, όπου θυμίζουμε η πανδημία βρίσκεται πλέον σε εκρηκτικά τρομοκτική έξαρση.

Η τρίτη, να ακολουθηθεί διαδικασία σύλληψης, να μεταφερθεί στο κρατητήριο και να φυσικά να της επιβληθεί το πρόστιμο των 5.000 ευρώ. Η σύζυγος τους μεγάλου οικονομικού παράγοντα επέλεξε τελικά την πρώτη λύση και παρότι ο άνδρας της κατέβαλε δια της πλαγίας, της τεθλασμένης και άλλων τινών παραδρόμων προσπάθεια και άσκηση πιέσεων ν' "απελευθερωθεί", βαλίτσες και η ιδιοκτήτρια τους, μπήκαν σε αναγκαστική καραντίνα.



του Γιώργου Καραϊβάζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια