Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τέσσερα δωμάτια στη Φοιτητική Εστία είχαν οι κλέφτες - Τί εντόπισε η ΥΔΕΖΙ - Σε ποια αρπαγή είχε εμπλακεί ο 37χρονος και ο συνεργός του



Τέσσερα δωμάτια στη Φοιτητική Εστία της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου είχαν ο 37χρονος από την Αλβανία και ο 28χρονος συνεργός του, που -σύμφωνα με την έρευνα των στελεχών του
Τμήματος Δίωξης Εγκλήματων Κατά Ιδιοκτησίας- έχουν διαπράξει κλοπές σε χώρους του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο το βράδυ της Τρίτης και ακολούθησε η καταδίωξη του. 

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης στελέχη της Ασφάλειας, με συναδέλφους τους από άλλες υπηρεσίες, έκαναν στοχευμένες έρευνες στα δωμάτια των εμπλεκομένων, όπου εντόπισαν αρκετά από τα κλοπιμαία.
Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο 37χρονος με τον 28χρονο, εκτός από τις 15 κλοπές τις οποίες έχουν ταυτοποιήσει, εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών και σε ληστείες εκτός του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Σύμφωνα με την έρευνα των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών είναι και εκείνοι που είχαν αρπάξει πριν από δύο χρόνια έναν νεαρό από τον δρόμο, τον είχαν εγκαταλείψει στο νεκροταφείο του Βύρωνα και με τα κλειδιά του είχαν εισβάλει στο διαμέρισμά του, στα Ιλίσσια, όπου λήστεψαν τους γονείς του.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας θεωρούν δεδομένο ότι είχαν επιλέξει ως τόπο διαμονής και απόκρυψης των κλοπιμαίων τη φοιτητική εστία, γνωρίζοντας ότι εκεί η Αστυνομία δυσκολεύεται να πραγματοποιήσει έρευνες και παρακολουθήσεις.

Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια