Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο 27χρονος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ


Λήξη συναγερμού στην ΓΑΔΑ μετά από την διαπίστωση ότι είναι «αρνητικός» στο κορωνοϊό ο 27χρονος αλλοδαπος που είχε θεωρηθεί ύποπτος για κακοποίηση ανηλίκου στο κέντρο
φιλοξενίας αλλοδαπών στην Μαλακάσα κι είχε παραμείνει στα κρατητήρια – με δεκάδες άλλες κρατουμένους- του αστυνομικού Μεγάρου της λεωφόρου Αλεξανδρας. Αρνητικοί στο τεστ για τον COVID-19 βρέθηκαν κι οι 30 περίπου αστυνομικοί από κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες που είχαν χειρισθεί την υπόθεση.
Ολα ξεκίνησαν την Μεγάλη Εβδομάδα, με την καταγγελία αλλοδαπού που διέμενε στην ίδια κλειστή δομή φιλοξενίας ότι ένας 27χρονος, επίσης αλλοδαπός, κακοποίησε την 10χρονη κόρη του.
Ο καταγγέλλων διαγνώσθηκε θετικός στον COVID-19 την περασμένη Τετάρτη κάτι που οδήγησε στην εξέταση δεκάδων αστυνομικών που ήλθαν σε επαφή μαζί του, στα πλαίσια καταγραφής και έρευνας της καταγγελίας του.
Ομως είχε παραμείνει η αγωνία για το αποτέλεσμα του τεστ στον 27χρονο ύποπτο για την κακοποίηση ο οποίος διέμεινε ένα βράδυ στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, χωρίς να έχουν τηρηθεί -σύμφωνα με καταγγελίες συνδικαλιστών , όλες οι δικλείδες ασφαλείας για μόλυνση από τον ιό.


Βασίλης Λαμπρόπουλος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια