Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

OI BLOKISTES ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ…….. και μας ξεφωνίζουν

 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ν6   Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΑΣ

Σήμερα θα αποκαλύψουμε δημοσίως  τα ποιο σκοτεινά κόλπα ενός λαού αυτοκτονικού τελικά. 
Για τους αθληταράδες τα είπαμε και αυτοί που έπρεπε να μας ακούσουν και μας διάβασαν και μας άκουσαν. Τώρα όμως θα ξεφωνίσουμε πολύ κόσμο γιατί μάλλον δεν καταλάβατε, εμείς μένουμε σπίτι ΟΧΙ για να κόβετε εσείς βόλτες έξω.
Κατ’αρχήν κα Μαρία μου, η μανικιουρίστα η Ρωσίδα που βρήκα χθες στην είσοδο της πολυκατοικίας που πήγαινε?  Και μη μου πεις ότι ξεκίνησε από το Αιγάλεω για σωματική άσκηση 20 χιλιόμετρα, άμα είναι έτσι να την στείλω μαραθώνιο να δει και ΜΙΑ άσπρη μέρα….άσε που στην Κλαίρη που της γυάλισε το μάτι μόλις το έμαθε της είπες και το κουλό ότι ήρθε να σε βοηθήσει να κάνεις τα ψώνια? Ποια ψώνια κα Μαρία μου που στέναξε το ασανσέρ από τα ντελίβερι κάθε μέρα…
Για να συνεχίσουμε με εσένα  Mr Jameson,  που μου βγήκες μέρα μεσημέρι και έκοβες βόλτες χωρίς μάσκα και γάντια,  άμα δεν σου αρέσουν τα μέτρα στην Ελλάδα επιστροφή στην Αγγλία, και μην ξεχάσεις φεύγοντας ….γιατί δεν το κόβω να γυρίσεις….. να μας αφήσεις τη δισκοθήκη, άκου λέει δεν ισχύουν για τους ξένους τα μέτρα…αυτό  τώρα που το βρήκανε δεν ξέρω…
Επόμενος στη σειρά ο απέναντι που τον έχω άχτι, έτσι και ξαναδώ τον σκύλο να βγαίνει κάθε μισή ώρα θα ξεκινήσω τις σέλφι πρώτη σελίδα στο Bloko, και μην μάθω ότι είναι αλήθεια ότι νοικιάζεις το σκύλο… καλά η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει έλεγχο όποιος είναι έξω με σκύλο να αποδεικνύει ότι είναι δικός του…
Ο Πάνος μου σφύριξε – ναι ναι ξύπνησε τελικά- το καλύτερο από όλα.  Τώρα αν σας πω ότι η μισή Ελλάδα αποφάσισε να κάνει παιδιά τι θα πείτε?  Η νέα μόδα για να κόψουμε βόλτα είναι επίσκεψη στα Κέντρα Γονιμότητας, ο κακός χαμός έξω από τα Κέντρα στα Βόρεια Προάστια και στη γνωστή περιοχή…… άλλη τρέλα και αυτή. Και που το πήρες είδηση ρε χαμένε του λέω, εσύ έχεις να σηκωθείς από τον καναπέ  και την τηλεόραση δεν ξέρω πόσες μέρες, αγκαλιά με τον Τσιόδρα κοιμάσαι… Με πήρε μια φίλη μου λέει ο Πάνος τηλέφωνο και μου ζήτησε μια εξυπηρέτηση, να την συνοδεύσω σε ένα κέντρο  …και αμα μας σταματήσει η αστυνομία να πούμε ότι είμαστε σύντροφοι και πάμε για εξωσωματική υπογονηματική … κάτι τέτοιο….  
Δηλαδή για να καταλάβω ρε Πάνο σου ζήτησε να πάτε βόλτα ή να κάνετε παιδάκι?  Ρωτάει η Κλαίρη που συνεχίζει τις  παρηγοριές στον Μακ μέσω σκαίπ, τι δράμα και αυτό το παιδί……χθες έφαγε σούσι με σολωμό Νέας Ζηλανδίας έσκασε ..και μετά έκλαιγαν μέσα στη νύχτα πίνοντας με την Κλαίρη σαμπάνια….. να το κόψουμε το σκαίπ κε Χαρδαλιά μου άντε γιατί τα έχω και με σένα, θέλω να κοιμηθώ δεν μπορώ να ακούω όλα τα σκαίπ της γειτονιάς μέσα στη νύχτα.
Είχα αποφασίσει να σταματήσω αλλά δεν με αφήνετε, το μάτι μου πιάνει στην τηλεόραση την παραλία στη Θεσσαλονίκη, α!!!!! λέω  πάγωσε την εικόνα……βρε βρε ο Θανάσης δεν είναι αυτός? Ποιος Θανάσης μου λέει η Κλαίρη. Ο Θανάσης βρε ο τεμέτερον  ο αδελφός του Γιάννη που είμασταν μαζί στο κανάλι, που κάναμε εκπομπή πριν από χρόνια στη Θεσσαλονίκη….. ναι έχεις δίκιο, και τι κάνει βρε αυτός με το ποδήλατο,  αυτός μισούσε να περπατήσει από το ένα ουζάδικο στο άλλο στα Λαδάδικα….
Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι, μπα ποιος είναι ρωτάω τους άλλους δύο, παραγγείλαμε κάτι? Ανοίγω την πόρτα και μένω ….επιτόπου: το κυρία Ελένη εντο μένει για μασάζ?  Αυτό ήταν βγάζω το μυστικό τηλέφωνο ΤΩΡΑ και καλώ το upper…..




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια