Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

OI BLOKISTES ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ…….. και συστήνονται


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ν5  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ BLOKISTES

Σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση και την αγάπη σας. Μας έχετε στείλει πολλές ερωτήσεις και έτσι σήμερα αποφασίσαμε να απαντήσουμε σε μερικές.
Ποιοι είμαστε; Είμαστε τρις όπως ξέρετε, εγώ ο Πάνος και η Κλαίρη.
Ποια είναι η ηλικία μας;  Νέοι άνθρωποι είμαστε εκεί γύρω κάπου μεταξύ …..
Που μένουμε;  στο Κέντρο της Αθήνας σε ένα διαμέρισμα 180 τμ του Πάνου με θέα την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και το Πασαλιμάνι. Αποφασίσαμε να μείνουμε πέρυσι όλοι μαζί για να μοιραζόμαστε τα έξοδα.
Έχουμε μεταξύ μας σχέσεις; Τι εννοείτε; Είμαστε συνάδελφοι και φίλοι, τι σχέσεις να έχουμε, τρια ξεμωραμένα γεροντοπαλίκαρα ..
Οι συνταγές που δίνουμε είναι αυθεντικές; Δεν θέλω αηδίες… άμα βρείτε κατσικίσιο τυρί από κατσίκια που έβοσκαν στα 1200 μέτρα να μου στείλετε.
Με το Bloko τι σχέση έχουμε;  Παλιά πονεμένη ιστορία από το στρατό, ο Γιώργος είναι φίλος και είχαμε και κάτι περπατήματα οι δύο μας παλιά αυτά όμως. Έτσι είπαμε να συνεργαστούμε…. Το site το βρήκαμε πολύ στεγνό, πολύ αστυνομικό και η Κλαίρη είχε την ιδέα να του ρίξουμε μια ροζ πινελιά,  μια ανάλαφρη σκόνη, ένα λαίτ βρε παιδί μου γιατί μας έπνιγε το πολύ γαλόνι…. όταν το διαβάζαμε.
Εάν είμαστε ρουφιάνοι της αστυνομίας; Εννοείτε… βγείτε έξω και θα δείτε το αποτέλεσμα, εμείς εισηγηθήκαμε τα μέτρα τι δεν καταλάβατε τόσο καιρό, ο Πάνος έχει αγοροφοβία, οπότε για να κόβει μόνος του βόλτες στο Κολωνάκι είπαμε να το κλείσουμε…
Πόσα μας δίνει το BLOKO…….;;; τι ερώτηση είναι αυτή, εκατομμύρια φυσικά έτσι θα βγαίναμε…. γιατί η αγάπη των αναγνωστών αξίζει εκατομμύρια …
Τι μουσική ακούμε; Εννοείτε όταν ακούμε, γιατί δεν ακούμε και πάντα καλά….
Τι πηγές έχουμε;  Μια με κρύο νερό στο κτήμα στο χωριό…δεν καταλαβαίνω την ερώτηση.
Τα πρόσωπα που αναφέρουμε είναι πραγματικά; Πονηρούλη ..σε ξέρω εσένα… άρχισες να βλέπεις τον εαυτό σου κάπου, έτσι?
Αν θέλουμε βοηθούς; Ναι ….αυτό μου έλειπε τώρα, είμαι στα πρόθυρα να κόψω φλέβες με την γκρίνια των άλλων δύο … θα βάλω και άλλη γκρίνια στο κεφάλι μου, όχι ευχαριστώ.
Αν  έχουμε φίλους στην Κυβέρνηση; Σε ποια Κυβέρνηση γίνε σαφής φίλε μου, στην Αμερικάνικη, στην Ρωσική, στην Ιταλική, στη Γαλλική, στην Ελληνική…. Συγγνώμη πρέπει να σηκώσω το τηλέφωνο είναι ο Μανού κάτι θέλει να μου πει για τον Ντόντι … Πάνο συνέχισε σε παρακαλώ το κομμάτι….δεν μπορώ μιλάω στο σκάιπ με τον Μπόρι ……τα έχει πάρει στο κρανίο με τον Βλάντι δεν του δίνει μάσκες…  Κλαίρη μπορείς να συνεχίσεις… όχι είμαι στο e-present.gov.gr.maximou.katehaki….





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια