Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Oμάδα Αλήθειας ΕΛΑΣ: Οι οξύνους συνδικαλιστες της ΕΛ.ΑΣ που δεν θέλουν δώρο Πάσχα


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

Τελευταία βιώνουμε τον απόλυτο παραλογισμό απο την ηγεσία-αναλγησία ,του συνδικαλιστικού κινήματος της ΕΛ.ΑΣ που σε βάρος των ανθρώπων που εκπροσωπούν διατείνονται με ανακοινώσεις η με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις ( ωσάν κυβερνητικοί εκπρόσωποι ) ότι δεν είναι ώρα να ζητήσουν χρήματα.
Την ώρα δηλαδή που όλες οι ομάδες εργαζομένων διεκδικούν για διαφορετικό  η κάθε μια  λόγο το έκτακτο βοήθημα η το δώρο Πάσχα ,οι αδαείς το απεμπολούν δείχνοντας ταχαμ χαρακτήρα .
Στην ουσία υπονομεύουν τα συμφέροντα όσων εκπροσωπούν ,που περιμένουν απο αυτούς να υποστηρίξουν και να διεκδικήσουν ότι μπορέσουν να πάρουν.
Πότε περιμένουν δηλαδή να διεκδικήσουν οι υποστηρικτές του <<δεν είναι ώρα για χρήματα >>;
Όταν τα πράγματα θα  έχουν  φτάσει σε τέτοιο σημείο που πλέον δεν θα μπορεί κανείς να διανοηθεί να ζητήσει ούτε σεντς  ;
Άκουσαν άραγε τίποτα για τα 13 εκατομμύρια ευρώ που θα πάρουν τα κόμματα ;
Ειναι δεδομένο  χαρακτηριστικό της ανικανότητάς   τους η μειωμένη αντίληψη των γεγονότων καθώς και ο κοντόφθαλμος τρόπος με τον οποίο βλέπουν  τα πράγματα .
Για αυτό άλλωστε δεν μπόρεσαν ποτέ  να προλάβουν τις εξελίξεις προς όφελος των αστυνομικων .
Αν επιθυμούν λοιπόν να δείξουν χαρακτήρα σε περίπτωση που η πολιτεία συμπεριλάβει και τους αστυνομικούς στο δώρο Πάσχα ,αυτοί ας μην το πάρουν  ,ας το παραχωρήσουν  στα κόμματα που εκπροσωπούν (αλλά τότε ως συνήθως θα τρέξουν να προλάβουν για να πουν ότι αυτοί το κέρδισαν ).
Δεν μπορούν όμως με την στρεβλή επικοινωνιακή τους πολιτική να στερούν τους συναδέλφους τους απο κάτι που το δικαιούνται ,μετά φυσικά τους γιατρούς ,που δίνουν πραγματική μάχη ,και πολύ περισσότερο απο τους υπαλλήλους της πολιτικής προστασιας (που καλά κάνουν και το παίρνουν  οι άνθρωποι).
Ας ξυπνήσουν διότι οι συνάδελφοί τους δεν είναι καρεκλοκένταυροι όπως αυτοί ,είναι στο δρόμο και κινδυνεύουν  καθημερινά να νοσήσουν  ή να κολλήσουν τις οικογένειες τους ,πέρα απο τον στάνταρ κίνδυνο λόγω της πρωταρχικής αποστολής   του λειτουργήματος που επιτελούν .
Αν είναι τώρα τόσο αλαζόνες που θεωρούν επαιτεία το να ζητούν τότε ας γυρίσουν στις υπηρεσίες τους να υπηρετήσουν ουσιαστικά τον έλληνα πολίτη και ας αφήσουν  να αγωνίζονται για τα δικαιώματα των  αστυνομικων  όσοι  μπορούν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια