Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

MΠΡΟΣΤΑ: Η σπέκουλα της παραπλάνησης

Διαβάστε την ανακοίνωση


Κάποιοι συνεχίζουν την σπέκουλα και διαδίδουν ότι καθοδηγηθήκαμε από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο για να τους πλήξουμε. Είναι φυσικά οι ίδιοι που έκαναν κρυφές συναντήσεις με το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και υπονόμευσαν χωρίς καμία αντίδραση το μέλλον των συναδέλφων μας (ασφαλιστικό, μισθολόγιο, βαθμολόγιο), με μοναδικό αντίτιμο την πραγματοποίηση ευτελών ρουσφετιών. Άλλωστε με συγκεκριμένους Υπουργούς αυτού του χώρο αλληλολιβανίζονταν ακόμα και στα Γενικά Συμβούλια που τους προσκαλούσαν στοχευμένα. 

Εκτός του ότι λένε ψέματα γιατί δεν ανήκουμε και δεν καθοδηγούμαστε από τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που υπονοούν, αλλά και γενικά δεν είμαστε εντολοδόχοι κανενός πολιτικού χώρου, υποτιμούν για άλλη μια φορά την νοημοσύνη των συναδέλφων μας, προσπαθώντας το μέγα συνδικαλιστικό ζήτημα που οι ίδιοι δημιούργησαν, να το κάνουν τάχα πολιτικό, διότι η συκοφάντηση και το ψέμα είναι τα μοναδικά όπλα που ξέρουν να μεταχειρίζονται.

Tο μόνο που τους ενδιαφέρει αυτή την στιγμή, είναι να μαζέψουν τον κόσμο δημιουργώντας παραπλανητικά διλλήματα επειδή η αξιοπιστία τους έχει πληγεί σε υπέρτατο βαθμό!

Είναι σίγουρο ότι πάντα στόχευαν και συνεχίζουν να στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην παραπλάνηση.

Η αλήθεια είναι μία και την έδωσε η δικαιοσύνη, μετά την προσφυγή μίας μικρής Ένωσης!

Είναι βέβαιο ότι με αυτές τις πρακτικές τους δεν θα παραπλανήσουν κανέναν, πλην αυτών που για τους δικούς τους λόγους θέλουν να παραπλανηθούν!

Συνάδελφοι είμαστε όλοι πλέον υπεύθυνοι για το μέλλον του συνδικαλιστικού κινήματος!

Μην επιτρέπετε άλλο στους ανίκανους να ηγούνται, να καθοδηγούν, να παραπλανούν, να εξουσιάζουν και τελικά σιγά σιγά να καταστρέφουν τον ένστολο συνδικαλισμό!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια