Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Koρωνοϊός και αστυνομικές σχολές - Κείμενο Δόκιμου


''Γιατί πρέπει να περιμένουμε το πρώτο κρούσμα για να πραγματοποιηθεί αληθινή αναστολή'', αναρωτιέται ένας Δόκιμος Αξιωματικός



 Είμαι Δόκιμος στη Σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας και θέλω να μιλήσω για την "αναστολή" λειτουργίας της Σχολής! 

Καταρχήν, είναι Πέμπτη 12/03 και ώρα 20.30 και δεν γνωρίζουμε ακόμη στα σίγουρα τι επρόκειτο να συμβεί! Το μόνο που γνωρίζουμε είναι το ότι ορισμένοι δόκιμοι όλων των ετών θα διατεθούν σε υπηρεσίες στη Σχολή, οι οποιοι διαμένουν και εντός σχολής. Οι υπολοιποι δοκιμοι θα "αξιοποιηθουν" στα Α.Τ. !
Αντί να κλείσει η σχολή προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός, βλέπουμε πως θα πραγματοποιηθεί διασπορά μας σε ολόκληρη την Αττική, την στιγμή που τα 2/3 της σχολής δεν έχουν καν όχημα και υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν τα ΜΜΜ, κάτι που θα έπρεπε να αποφευχθεί, καθώς τα κρούσματα του κορωναϊού πληθαίνουν και κυρίως τα λεγόμενα "ορφανά κρούσματα".
Για ποιο λόγο δεν μας επιτρέπεται να πάμε στον τόπο μας; ή τουλάχιστον να παραμείνουμε στο σπίτι μας στην Αθήνα και να προστατεύσουμε τον εαυτό και τον περίγυρό μας;
Γιατί πρέπει να περιμένουμε το πρώτο κρούσμα για να πραγματοποιηθεί αληθινή αναστολή;
Στην περίπτωση που δεν προβλέπεται τέτοιου είδους άδεια, θεωρώ πως μπορεί να μας χορηγηθεί η βραχεία και η ειδική αδεια!
Ευχαριστώ και ελπίζω να ληφθεί υπόψιν η άποψη αυτή!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια