Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

EKA: Ο Απόλυτος Κατήφορος!!! Δεν σέβεστε ούτε την ΚΑΛΠΗ, ούτε τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!


Διαβάστε την ανακοίνωση
Σε μία απέλπιδα προσπάθεια, των 2 παρατάξεων που απ’ ότι φαίνεται έχουν γίνει ένα, τόσο να διαχειριστούν τη δικαστική ήττα τους, όσο και να αποφύγουν τη γενική κατακραυγή των συναδέλφων, αλλά πολύ περισσότερο πιθανώς να διακόψουν με κάθε τρόπο την αποχώρηση και των τελευταίων αντιπροσώπων από τις παρατάξεις τους, οι «πραξικοπηματίες» πριν λίγο εξέδωσαν ανακοίνωση προσπαθώντας να παραπλανήσουν, για άλλη μία φορά, με ψέματα, αναφέροντας επί λέξει τα εξής
«Σχετικά με την προσφυγή Ενώσεων και μεμονωμένων αστυνομικών στο Πρωτοδικείο Αθηνών για το διορισμό προσωρινής διοίκησης μετά την αναστολή των παράνομων εκλογών,…. Συνεπώς, η μη ικανοποίηση του αιτήματος με τη διαδικασία της προσωρινής διαταγής που εκ του νόμου και εκ της φύσεως της δεν παράγει τετελεσμένα γεγονότα, δεν συνεπάγεται ότι υπάρχει και νόμιμη διοίκηση στο ανώτερο συνδικαλιστικό όργανό μας.».
Επειδή όμως, επικαλούνται τη δικαιοσύνη όπως τους συμφέρει κάθε φορά και αλλά καρτ, εμείς ως συνδικαλιστική παράταξη που σεβόμαστε τη δικαιοσύνη, τα χιλιάδες μέλη της Ομοσπονδίας, αλλά και όλους τους εκλεγμένους νόμιμα αντιπροσώπους (ακόμη και τους ελάχιστους πλέον που υποστηρίζουν αυτές τις παρατάξεις), θα απαντήσουμε με σοβαρότητα και αδιάσειστα στοιχεία, δια μέσου της απόφασης της Πρωτοδίκης η οποία απεφάνθη γραπτώς τα εξής:
«Απορρίπτει αίτημα προσωρινής διαταγής (μετά την ακυρότητα της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης (ΓΣ) που αποφάσισε διενέργεια αρχαιρεσιών δεν υπάρχει έλλειψη διοίκησης της ΠΟΑΣΥ). Δεν υπάρχει ρητή παραίτηση μελών Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της ΠΟΑΣΥ.».
Για του λόγου το αληθές διαβάστε στη φώτο την απόφαση:

Άρα όπως καθαρά εξακριβώνεται, και δεν το λέμε εμείς αλλά η δικαιοσύνη και η Πρόεδρος που έβγαλε την απόφαση:
Συνεπάγεται ότι, διοίκηση υπάρχει στο ανώτερο συνδικαλιστικό όργανό μας, στην ΠΟΑΣΥ, έως ότου λήξει η θητεία της και είναι πλήρως νόμιμη!!!!
Πλέον, καταλαβαίνουν άπαντες, την προσπάθεια υπονόμευσης του συνδικαλιστικού μας κινήματος, σε δεύτερο βαθμό και την προσπάθεια αποπροσανατολισμού με ψεύτικα επιχειρήματα !
Δεν σέβεστε ούτε την ΚΑΛΠΗ, ούτε τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!
Ο Απόλυτος Κατήφορος!!!
Τέλος, σεβαστείτε τουλάχιστον τους χιλιάδες συναδέλφους άντρες και γυναίκες που εκπροσωπεί το συνδικαλιστικό μας κίνημα και αν θέλετενα ηγηθείτε της ΠΟΑΣΥ προσπαθήστε το δημοκρατικό δρόμο της κάλπης και όχι με ψέματα και δοτά!!!
Αφήστε τις «πραξικοπηματικές» ενέργειές σας για την καρέκλα και κάντε επιτέλους καμία ενέργεια να προασπιστείτε τα συμφέροντα των μελών σας και όχι τα δικά σας!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΔΟΤΑ ΚΑΙ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ»!!!
 
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια