Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Eνημέρωση για την απόδοση του υπολοίπου της ''ΑΣΠΙΔΑΣ''

Αναδημοσιεύουμε κείμενο του Απόστολου Τάτσιου από το bordernews.gr


Σχετικά με την απόδοση του υπολοίπου της προκαταβολής των συναδέλφων που έχουν αποσπαστεί μέσω της Επιχείρησης «Ασπίδα», έχουμε ενημερωθεί πως θα αποδοθεί μέσω των τραπεζικών λογαριασμών εντός της επόμενης εβδομάδας.

 Όλο αυτό το διάστημα, είμαστε σε επαφή με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Αρχηγείου μας και αναμέναμε την έγκριση της πίστωσης από το αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να ενημερώσουμε έγκυρα με την σειρά μας κάθε ενδιαφερόμενο. 

Σας διευκρινίζουμε επίσης, πως για την Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. δεν αποτελεί συνδικαλιστική δικαίωση η συγκεκριμένη παροχή και ούτε ενεργείται αυτή από το Αρχηγείο «κατόπιν συνδικαλιστικής μας παρέμβασης» - όπως συνηθίζεται να λέγεται - , αλλά αποτελεί διαδικαστική ενέργεια των αρμοδίων Υπηρεσιών του Αρχηγείου μας σε συνδυασμό με τις διαδικασίες συναρμόδιων Υπουργείων. 

Οι ενέργειές μας περιορίστηκαν στην ενημέρωση από τις υπηρεσίες και στην μεταβίβαση αυτής σε εσάς, χωρίς να διεκδικούμε εύσημα. Ουδέποτε λάβαμε απάντηση από τις αρμόδιες Υπηρεσίες πως δεν θα δοθεί το υπόλοιπο ποσό. Όπως επίσης μας διαβεβαίωναν πάντα πως μετά την εφαρμογή της νέας διαδικασίας, πότε δεν υπήρξε «πιστωτική ανωμαλία» στην παροχή της προκαταβολής.

Τάτσιος Απόστολος
Μέλος ΔΣ ΠΟΣΥΦΥ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια