Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Δυτικής Αττικής: Λήψη μέτρων προστασίας από τον ιό Covid-19


Έγγραφο των Αστυνομικών Δυτικής Αττικής: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, με πλήρη συναίσθηση των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο χρονικό
διάστημα στην πατρίδα μας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μπροστά στον άμεσο κίνδυνο μετάδοσης του ιού στους συναδέλφους μας και στους πολίτες.                        
      Συγκεκριμένα στις Υπηρεσίες που υπάγονται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, και κατά το πρώτο πενθήμερο εκάστου μηνός, εμφανίζονται σε εκτέλεση διατάξεων – αποφάσεων επιβληθέντων περιοριστικών όρων να δώσουν το «παρών», πολίτες.                                                                                              
     Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου και στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων εμφανίζονται για να δώσουν το «παρών» 800, ενώ στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου εμφανίζονται 300 πολίτες, με αποτέλεσμα να διαμορφώνεται μια πραγματικά επικίνδυνη για την εξάπλωση του ιού κατάσταση για τις υπηρεσίες που υπάγονται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, τόσο για τους συναδέλφους μας όσο και για τους πολίτες, αφού η προσέλευση μεγάλου πλήθους ατόμων σε περιορισμένο εσωτερικό χώρο εγκυμονεί κινδύνους για την δημόσια υγεία, αφού παρατηρείται έντονος συνωστισμός των προσερχομένων. 
     Επειδή υπάρχει άμεσος κίνδυνος τα κατά τόπο Αστυνομικά Τμήματα να μετατραπούν σε χώρους εξάπλωσης και μετάδοσης του ιού covid -19.
     Επειδή τυγχάνει αυτονόητη η διασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους συναδέλφους μας, το οποίο η πολιτεία οφείλει να διασφαλίζει, και με μοναδικό γνώμονα την αποτροπή μετάδοσης του ιού, παρακαλούμε για την λήψη όλων των αναγκαίων και άμεσων μέτρων προς το σκοπό αυτό.





                                                                                   Για το Δ.Σ.

- Ο -                                                                      - Ο -
      Πρόεδρος                                                        Γεν. Γραμματέας

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                                   ΚΡΙΚΕΤΟΣ Κ. Σπήλιος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια