Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κι άλλος αστυνομικός κατέθεσε αγωγή κατά του bloko.gr- Αυτή τη φορά ο οδηγός του σύντροφου Άρη

Προοιμιακά. Αναμένουμε και νέα αγωγή από αστυνομικό που υπηρετούσε στο επιτελείο του συντρόφου Άρη και και κατηγορείται για εμπλοκή στο γνωστό κύκλωμα έκδοσης
πλαστών διαβατηρίων. Όλα πλέον είναι πιθανά.

Αυτή τη φορά μας έστειλε αγωγή ο κ. Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος και μας ζητά 25.000 ευρώ για ηθική βλάβη. Δεν θα μπούμε στην ουσία της υπόθεσης. Ο καθένας κρίνεται εκ του βίου και της πολιτείας του και μάλιστα κρίνεται πιο αυστηρά εκ των ενόντων. Από τον κοινωνισμό μικρόκοσμο στον οποίο διαβούμε. Ημείς και υμείς.

Έχουμε ωστόσο ορισμένες απορίες. Το bloko.gr προχώρησε όπως εύκολα διαπιστώνεται από τις αναρτήσεις, σε αναδημοσιεύσεις σε ότι αφορά τα πεπραγμένα ή μη όπως φυσικά προέβαλε ως εγκαλούμενος ο κ. Γεωργόπουλος και μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις ενασχόλησης με το κύρος του συγκεκριμένου κυρίου, 24 ώρες μετά τις πρωτόλειες δημοσιεύσεις και ρεπορτάζ συναδέλφων σε μέσα ενημέρωσης της Πάτρας και της Αθήνας.

Και το επιλέξαμε αυτό, αυτό αναμένοντας εντός του 24ωρου την εύλογη αντίδραση και απόκρουση των καταγγελιών από τον Γεωργόπουλο. Όταν είδαμε ότι δεν το έπραξε, αναρτήσαμε αυτούσιο το περιεχόμενο δημοσιεύματων άλλων ΜΜΕ με κανονικές παραπομπές. Δεν το αδικούμε που τα αντανακλαστικό όχλησης και ηθικής ενεργοποιήθηκαν έναν χρόνο μετά. Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται χρόνο για να διαπιστώσουν την ηθική βλάβη.

Ποτέ στο μεταξύ δεν λάβαμε κάποια εξώδικη ή άλλου είδους διαμαρτυρία, μέσω γνωστών- αγνώστων, email ή κάτι άλλο, προκειμένου να παραθέσουμε τη δική του θέση, ή ν' ανακαλέσουμε, όπως το έχουμε πράξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Από την άλλη πάλι και το ερώτημα απευθύνεται όχι στον κ. Γεωργόπουλο, αλλά στο σύντροφο Άρη. Γιατί ο κ. οδηγός σας επίλεξε εμάς που υπήρξαμε αναμεταδότες της είδησης και όχι για παράδειγμα, τα σάιτ και τις εφημερίδες της Πάτρας που αποκάλυψαν την υπόθεση, όπως επίσης και το ΒΗΜΑ που ανέδειξαν σε όλο το εύρος της την σχετική υπόθεση;

Πως το είπε ένας σύντροφος σας, σύντροφε Άρη; Ραντεβού στα γουναράδικα; Όχι από τη δική μας πλευρά. Ουδέποτε επιλέξαμε να προσδώσουμε μεγαλύτερη αξία και σημασία από την αντικειμενική ενός εκάστου. Κι αυτό σας το καταστήσαμε σαφές από τις πρώτες ημέρες της αρχηγείας σας. Για τις υπόλοιπες δεν υπάρχει χρεία άλλων σχολίων ή αιτιάσεων.

Καλή σας ημέρα.



του Γιώργου Καραϊβάζ 


Για όποιον θέλει ν΄ανατρέξει στις περιηγήσεις του google με τα δημοσιεύματα για τον κ. οδηγό του σύντροφου Άρη, ας ξεκινήσει από ΕΔΩ. Το παράδοξο (sic) είναι πως εμείςω δεν συγκαταλεγόμαστε, αλλά είπαμε. Οι εμμονές είοναι διαχρονικές.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια