Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποδέσμευση των αστυνομικών από τις επιδόσεις τώρα

Παραθέτουμε κείμενο που λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Σε συνέχεια από την 24-3-2020 ανακοίνωση της παράταξης Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. σχετικά με την αποδέσμευση
αστυνομικών  από τις επιδόσεις εγγράφων και δικογράφων με αφορμή ή και  χωρίς αφορμή για την έξαρση της πανδημίας του κορονοιού προτείνουμε επίσης εκτός από αυτά που αναφέρει η ανωτέρα παράταξη και τα εξής.
1) Ο αστυνομικός ή οι αστυνομικοί που διενεργούν τις επιδόσεις να κάνουν βάρδιες σε περιπολικά   κανονικά (σήμερα ισχύει μόνο η πρωινή υπηρεσία  και όχι βάρδια για τους εν λόγω)  και να δίνουν τα δικόγραφα στο οχτάωρό τους.(πόσα έγγραφα νομίζετε ότι δίνουν κάθε ημέρα? Δεν μπορούν να δώσουν και σε απογευματινή βάρδια? Ερώτηση κάνω). Έτσι θα υπάρχει εξοικονόμηση ανθρώπινου δυναμικού και το προσωπικό θα ασχολείται περισσότερο με θέματα
αστυνόμευσης.(Υπόψιν μέχρι και σήμερα οι επιδόσεις διενεργούνται ατομικά, πολλές φορές και με πολιτική περιβολή με ότι αυτό συνεπάγεται).
2)Ο αστυνομικός ή οι αστυνομικοί που διενεργούν τις επιδόσεις να ενσωματωθούν στο υπόλοιπο προσωπικό με τις βάρδιες κανονικά και κάθε περιπολικό της βάρδιας σε κάθε οχτάωρο να διανέμει τα δικόγραφα, πάλι έτσι θα υπάρχει εξοικονόμηση δύναμης προσωπικού. Θέλω να τονίσω ότι αυτό γίνεται ακόμα και σήμερα σε αρκετά τμήματα της χώρας και ειδικά στην επαρχία. 
Με αυτές τις δύο  προτάσεις μας έως όταν και αν υλοποιηθεί η σεβαστή και δίκαιη πρόταση της παράταξης Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. πάλι θα έχουμε εξοικονόμηση ανθρώπινου δυναμικού έστω και για λίγο διάστημα, με άλλα λόγια οι προτάσεις μας είναι προς το παρόν εναλλακτική λύση μέχρι δοθεί επιτέλους ένα οριστικό τέλος στην αποδέσμευση των αστυνομικών από το πάρεργο των επιδόσεων.

  Με τιμή,  ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΧΙΜΩΝ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια