Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στη ΓΑΔΑ – Αστυνομικός των ΜΑΤ και νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση


Ένας αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ είναι το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στην ΓΑΔΑ και έχει θέσει σε συναγερμό την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αστυνομικό, γύρω στα 50, ο οποίος ήταν οδηγός σε ανώτερο αξιωματικό της υπηρεσίας και υπηρετεί στην Αθήνα. Πριν από λίγες μέρες εμφάνισε πυρετό, επικοινώνησε με τους γιατρούς και του συνέστησαν αρχικά να παραμείνει στο σπίτι. Ο αστυνομικός υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετικός στον ιό ενώ η δυσκολία στην αναπνοή του, τον οδήγησαν στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλεύεται.


Δεκαεννέα συνάδελφοί του, με τους οποίους ήρθε σε επαφή, έχουν τεθεί σε καραντίνα ενώ στις τάξεις της αστυνομίας υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Τα ΜΑΤ είναι υπηρεσία με πολύ προσωπικό, κυρίως νεαρής ηλικίας, και η πιθανή εξάπλωση του ιού θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλα υπηρεσιακά κενά.
Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα της νόσου στην ΓΑΔΑ. Η πρώτη περίπτωση ήταν νεαρή Αστυφύλακας, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Αλλοδαπών, η οποία νοσηλεύτηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και πλέον έχει αποθεραπευτεί.


πηγή: astinomiko.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια