Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών δίπλα στους συναδέλφους στις Καστανιές

Η περίοδος που διανύουμε  στη χώρα μας, είναι  ιστορική.  Εκτός από την παγκόσμια έξαρση του κορονοϊού, η οποία βεβαίως πλήττει όλο τον πλανήτη, η Ελλάδα μάχεται  στα Ελληνο-τουρκικά
σύνορα για την προστασία ολόκληρης της Ευρώπης. Ασυνείδητες πολιτικές και σκοπιμότητες, μετέτρεψαν δυστυχισμένους ανθρώπους σε μέσο πίεσης, ώστε να εξυπηρετήσουν τις επεκτατικές βλέψεις της γειτονικής μας χώρας.
Η προπαγάνδα στην έξαρσή της, σπέρνει τον πανικό και δε διστάζει να μεταδώσει ΨΕΥΔΩΣ ότι η Ελληνική Αστυνομία και ο Ελληνικός Στρατός σκοτώνουν ανθρώπους!!!!

Τούρκοι διακινητές προσπαθούν να περάσουν παράνομα  ακόμα και μικρά παιδιά έναντι μεγάλης αμοιβής και βυθίζουν τις βάρκες όταν φτάνουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα  Οι συνάδελφοι μας, στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, τους διασώζουν, μεταφέροντας τους με ασφάλεια στα κέντρα υποδοχής.

Πολλά μέλη της ΙΡΑ, κάποιοι απ’ αυτούς Πρόεδροι Τοπικών Διοικήσεων, βρίσκονται ήδη στα σύνορα από όλη τη χώρα και εδώ και πολλές μέρες, άυπνοι , δεχόμενοι πέτρες, φλεγόμενα ξύλα, ακόμα και χημικά, τα οποία έχουν προμηθευτεί οι επίδοξοι εισβολείς από  την Τούρκική Αστυνομία!
Απλοί πολίτες, κυρίως   από την περιοχή του Έβρου, αλλά  και όλη τη χώρα, έχουν σπεύσει επί τόπου, για να συμπαρασταθούν στο Στρατό και την Αστυνομία, προσφέροντας από το υστέρημά τους, τρόφιμα, νερά και είδη πρώτης ανάγκης.

Θα επιθυμούσαμε να ενημερώσουμε όλα τα μέλη μας παγκοσμίως, ότι τα σύνορα της ΕΕ είναι ασφαλή! Η ελληνική αστυνομία και ο στρατός μας σας κρατούν ασφαλείς. Εδώ γράφεται πάλι ιστορία. Αυτές τις μέρες. Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ!
Επίσης, διαβεβαιώνουμε όλους, ότι το Ελληνικό Τμήμα συνεχίζει να στηρίζει τους Τούρκους συναδέλφους, μέλη της ΙΡΑ, που κυνηγήθηκαν και εξορίστηκαν από το ανάλγητο καθεστώς της Τουρκίας.

Η Ελλάδα, πιστή στις αξίες και τις αρχές της δημοκρατίας, του διεθνούς δικαίου και της ειρηνικής συμβίωσης των λαών, με αίσθημα ευθύνης  μάχεται για την ασφάλεια των Ελλήνων, αλλά και των Ευρωπαίων πολιτών.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια