Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΣΥΦΥ: Επικοινωνούμε με ασφάλεια


Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων για τον κορωνοϊό και τους τρόπους επικοινωνία για την επίλυση όσων προβλημάτων παραμένουν ή δημιουργούνται
 Σε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που καλείται η Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας να διαχειριστούν είναι πολλαπλά, είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε δίπλα στον συνάδελφο και να συμβάλλουμε στην διευκόλυνση της αποστολής τους, μεταφέροντας αλλά κυρίως επιλύοντας κάθε προβλήματος που ανακύπτει.
    
  Στη βάση αυτή, παραμένουμε δίπλα τους και με απόφαση της Ομοσπονδίας ενεργοποιούμε κάθε ασφαλές μέσο  επικοινωνίας τόσο μεταξύ  των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (ηλεκτρονικής πλατφόρμας συνεδριάσεων) όσο όμως και  μαζί τους συμβάλλοντας στο γενικό περιορισμό της πανδημίας του Κορωνοϊού. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε, για κάθε πρόβλημα των συναδέλφων, να δίνεται προτεραιότητα στην ενημέρωση της Ομοσπονδίας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και των social μέσων που διαχειρίζεται η ίδια αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η ανταπόκριση μας θα παραμείνει η ίδια και η επικοινωνία μας θα πραγματοποιείται με συνθήκες ασφάλειας. 

     Ειδικότερα, καλούμε κάθε συνάδελφο να επικοινωνεί μαζί μας στα  e mail  info@posyfy.gr   ,   posyfy@posyfy.gr   &  posyfy@yahoo.gr    όπως επίσης και στο inbox του facebook των σελίδων μας   Posyfy Omospondia-Sf    &   Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. .

     Παράλληλα, τόσο ο Πρόεδρος όσο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. δέχονται ήδη μηνύματα στα προσωπικά τους ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και inbox για κάθε πρόβλημα και ανησυχία των συναδέλφων που επιχειρούν σε Έβρο, νησιά και ηπειρωτική χώρα και ανταποκρίνονται άμεσα.
     Έχουμε ηθική υποχρέωση, να συμβάλλουμε όλοι στην μεγάλη προσπάθεια της χώρας μας να περιορίσουμε την πανδημία ελαχιστοποιώντας τις επαφές μας. Γνωρίζουμε πως το υπηρεσιακό μας καθήκον μας επιτάσσει να βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολες στιγμές δίπλα στον πολίτη αλλά και στην πρώτη γραμμή των συνόρων μας.
    Έχουμε όμως υποχρέωση να ελαχιστοποιήσουμε τις επαφές μας συμβάλλοντας έτσι  στην γενικότερη προσπάθεια. Στην κατεύθυνση αυτή η Ομοσπονδία, παραμένει δίπλα σας και δραστηριοποιεί στο έπακρο, κάθε ασφαλέστερο τρόπο επικοινωνίας.
Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.
επικοινωνούμε με ασφάλεια


posyfy.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια