Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Υπηρεσία Υγειονομικού Λ.Σ δίνει και αυτή με την σειρά της την μάχη της απέναντι στην ασύμμετρη απειλή της πανδημίας

Ανακοίνωση των Λιμενικών Αττικής, Πειραιά και Νήσων: Εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης μάχης με την πανδημία στην οποία έχει ριχθεί όλο το Λιμενικό Σώμα οφείλουμε να πούμε ένα
μπράβο στα στελέχη της Υγειονομικής Υπηρεσίας τα οποία με προεξάρχοντα τον Διευθυντή της Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ (Υ.Υ) Σοφούλη Νικόλαο από την πρώτη στιγμή προσπάθησαν και κατάφεραν να προφυλάξουν τόσο τα στελέχη που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες , ομάδες που δεν περιγράφονταν στην κείμενη νομοθεσία αλλά και εν γένει όλα τα στελέχη του Λ.Σ –ΕΛ.ΑΚΤ στο μέτρο του δυνατού πάντα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα υγειονομικά υλικά τα προμηθεύει όπως οφείλει  η Ελληνική Πολιτεία και όχι η κάθε Υγειονομική Υπηρεσία εκάστου Δημόσιου Οργανισμού.
Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε  ότι  την 17/3/2020 με πρωτοβουλία του Διευθυντή Υγειονομικής Υπηρεσίας Αρχιπλοίαρχου Σοφούλη Ν. αλλά και του Διευθυντή Προσωπικού Αρχιπλοίαρχου Λ.Σ Ισάκογλου Ν. και πριν ακόμα  η Υπηρεσία προμηθευτεί ειδικές στολές για διακομιδές υπόπτων περιστατικών κορονωιού  ευρέθη λύση  (με δανεισμό ειδικών στολών από Ν.Ν.Α οι οποίες δόθηκαν σε πλήρωμα ΠΛΣ) και έγινε επιτυχημένη μεταφορά συναδέλφου ο οποίος έπασχε  από πνευμονία (και τελικά ήταν αρνητικός στο τεστ κορωνοιού) .
Επίσης διοργανώθηκε τηλεδιάσκεψη με θέμα "“ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΤΡΕΣ’ από επαγγελματίες ψυχικής υγείας σε στελέχη των Κ.Λ Χίου& Μυτιλήνης.
Ακόμα η Πολιτική Ηγεσία σε συνεργασία με την  Υ.Υ από τις 20/03/2020 απέστειλε ειδικές στολές προστασίας ,γυαλιά, μάσκες και γάντια σε Π.Α.Θ και σε όλες τις ΠΕ.ΔΙΛΣ (προκειμένου να τις διαθέσουν στα πληρώματα των Π.Λ.Σ ) για χρήση σε επιβεβαιωμένα η ύποπτα κρούσματα COVID 19 για προφύλαξη και ανάσχεση διασποράς του ιού.
Όλοι μαζί και ο καθένας από το δικό  του μετερίζι  θα κερδίσουμε την μάχη .



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια