Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκλονίζει Πατρινός αστυνομικός: "Θέλω να φύγω τώρα για τον Έβρο"

Συγκλονίζουν αστυνομικοί που υπηρετούν στην Πάτρα και σε ευρύτερη περιοχή. 
Όπως μεταφέρει στο tempo24 Πατρινός αστυνομικός, με αφορμή τα δυσάρεστα γεγονότα στον
Έβρο: "Θέλω να φύγω τώρα για τον Έβρο". Η φωνή του "σπάει" και το λέει ακόμη πιο δυνατά: "Δεν θέλω λεφτά μου αρκεί ο μισθός μου. Θέλω να βρίσκομαι εκεί, τώρα στις δύσκολες ώρες για την Πατρίδα μου. Μαζί με τους συναδέλφους μου, που δίνουν τη μάχη. Παίρνω λίγα, αλλα ζω με αξιοπρέπεια. Αλλά η μεγαλύτερη αξιοπρέπεια είναι να διαφυλάξουμε τα σύνορα της χώρας".
Την ίδια συγκίνηση νιώθει, συνάδελφός του, από όμορη περιοχή. "Από προχθές Έλληνες αστυνομικοί, δίπλα δίπλα, με Έλληνες στρατιώτες υπερασπιζονται τα σύνορα της πατρίδας στον Εβρο".
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, τα λόγια του δεν σταματούν: "Απέναντι σε μια οργανωμένη προσπάθεια παραβίασης των χερσαίων συνορων της χώρας μας από το τουρκικό κράτος. Δηλαδή απέναντι σε μια εισβολή, μέθοδος η ίδια δεν βάζουν μπροστά τον στρατό τους, αλλά χρησιμοποιούν όλες τις φυλές του κόσμου που θέλουν να λαθρομεταναστευσουν στην Ευρώπη", σημειώνει. Και συνεχίζει εκτιμώντας ότι "για πρώτη φορά μετά από πολλά χρονια η Ελλάς έχει κυβέρνηση που σηκώνει αναστημα και λέει και πράττει ότι η Ελλάδα θα φυλάξει τα σύνορα της. Έτσι για την ιστορία πάλι Έλληνες αστυνομικοί στην πρώτη γραμμή, όπως τότε τον Οκτώβρη του 1940 εκεί στην Πίνδο δίπλα στο απόσπασμα Δαβάκη ήταν Έλληνες χωροφυλακες που δέχθηκαν και απεκρουσαν το πρώτο κύμα επίθεσης του Ιταλού τότε εισβολέα. Τιμη και δόξα και σε εκείνους και στους σημερινούς υπερασπιστές...". 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια