Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ευχαριστώ σε ένα ορκισμένο εχθρό μου - γράφει Ταξίαρχος ε.α

Ανήμερα της Εθνικής μας παλιγγενεσίας, αισθάνθηκα την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ορκισμένο εχθρό μου και πρόεδρο της «συμμάχου» Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ
Ερντογάν. Μαζί με  τους λόγους που έχουν αναφέρει μέχρι σήμερα διάφοροι αρθρογράφοι, προσθέτω κι εγώ τον λόγο ότι όλα ανεξαιρέτως τα τηλεοπτικά μας δίκτυα συνδέθηκαν με τις Καστανιές Έβρου και αναμετέδωσαν ζωντανά τις αποδόσεις τιμών προς το Εθνικό μας Σύμβολο.
              Παρακολουθήσαμε όλοι οι Έλληνες με περηφάνια τους Ακρίτες μας, μη πτοούμενοι από τη μάστιγα της εποχής, με ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους το υψηλό ηθικό και το ανεβασμένο αίσθημα ευθύνης, να βροντοφωνάζουν τον Εθνικό μας Ύμνο και να μας υπόσχονται με την λεβεντιά τους «Εδώ είμαστε εμείς»!!!
              «Είναι πρωτόγνωρες οι στιγμές που ζούμε», σχολίασε ο παρουσιαστής. Πράγματι πρωτόγνωρες κ. παρουσιαστά, αλλά για σας.  Για όλους αυτούς τους Ήρωες είναι η καθημερινότητα.
Θυμήθηκα, που τα ίδια κανάλια σε άλλες εποχές, όχι πολύ μακρινές, ανήμερα των  Εθνικών μας Εορτών, άνοιγαν πόρτες, παράθυρα και φεγγίτες για να φιλοξενήσουν ανθέλληνες που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι τη Γαλανόλευκη θα πρέπει να την φέρουν και αλλοδαποί. Θυμάστε τον Αλβανό Τσενάι, ναι… τον βαφτισιμιό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και τον προστατευόμενο του ΓΑΠ και του Πάγκαλου, που με χρήματα των φτωχευμένων Ελλήνων έστειλαν να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες στη Βοστώνη. Τώρα τον προορίζουν για ηγέτη των Αλβανών στην Ελλάδα και ως αρχηγό αλβανικού κόμματος  με μοναδικό στόχο να προωθήσει τις επεκτατικές βλέψεις της Αλβανίας εναντίον της Πατρίδας μας.
Η αντιμετώπιση αυτή των καναλιών είναι απόρροια της  λανθασμένης πολιτικής του Τούρκου ηγετίσκου  που εκμεταλλεύεται τις  ανθρώπινες ψυχές, τον πόνο των μεταναστών και των προσφύγων, για να εκβιάσει την Ευρώπη
Με τη σκέψη μας στους Ακρίτες μας…
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ
Ανδριώτης Αργύριος

Στρατιωτικός ε.α.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια