Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Καλλιακμάνης: Κάλλιο πέντε και στο χέρι και βλέπουμε...


Διαβάστε το κείμενο του Προέδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Χωρίς να μου αρέσει να κινδυνολογώ, αλλά ούτε να γίνομαι προάγγελος κακών ειδήσεων, σύμφωνα με την λογική σε περίπτωση που τα μέτρα διαρκέσουν πάνω από δυο μήνες, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν θέματα στην οικονομία τα οποία θα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Βλέπουμε ότι την δεδομένη χρονική στιγμή όλες οι κατηγορίες εργαζομένων - μηδενός εξαιρουμένου - διεκδικούν βοήθημα, επίδομα ή δώρο Πάσχα, χρησιμοποιώντας η κάθε μια τα δικά της επιχειρήματα (στρατιωτικοί, γιατροί, νοσηλευτές, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας).

Ο ρόλος όσων ασχολούνται με τα κοινά είναι να διεκδικούν για το προσωπικό, αντιλαμβανόμενοι πάντα ότι οι καταστάσεις διαμορφώνονται από τα γεγονότα, καθώς και τους παράγοντες που κανείς δεν είναι σε θέση να προκαταβάλει με ακρίβεια. Είναι σημαντικό λοιπόν, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων να έχουν την κατάρτιση, την αντίληψη, και την δυνατότητα να διεκδικούν και να κερδίζουν για τους εργαζόμενους τους οποίους εκπροσωπούν. Στις καταστάσεις που βιώνουμε είναι πολύ σημαντικό να συμπεριληφθούν οι Έλληνες Αστυνομικοί στις ομάδες εργαζομένων που έχουν δώσει και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό (θέτοντας την σωματική τους ακαιρεότητα σε άμεσο κίνδυνο) και να λάβουν το δώρο Πάσχα, το οποίο θα δωθεί και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων.

Η μη διεκδίκηση του συνιστά και παρέκκλιση από τις διαχρονικές θέσεις μας περί επιστροφής των μισθών στα επίπεδα του 2012, αλλά και των δικαστικών αποφάσεων στο ΣτΕ, που ουδέποτε διαχώρισαν το δώρο Πάσχα και τα επιδόματα. Κάθε άλλη επιχειρηματολογία, την οποία χρησιμοποιούν όσοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιληφθούν τον ρόλο τους ή περιμένουν την έκβαση των γεγονότων για να προσαρμόσουν αυτά που θα υποστηρίξουν, δεν έχει καμία λογική βάση.

Συνεπώς, οι αστυνομικοί ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ... χωρίς περιστροφές και υπονοούμενα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια