Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εθελοντική αιμοδοσία στον Έβρο από μέλη του Δ.Σ. & αντιπροσώπους της Ένωσης Αθηνών των ΜΑΤ που φυλάνε τα σύνορα

''Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών δηλώνουμε υπερήφανοι και συγκινημένοι για την πρωτοβουλία αυτή των μελών μιας Υπηρεσίας, η οποία κατά καιρούς για πολιτικούς λόγους έχει
κατασυκοφαντηθεί αισχρά'', τονίζει η Ένωση στην ανακοίνωσή της


Μια συγκινητική πρωτοβουλία ανέλαβαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών που υπηρετούν στις διμοιρίες Υ.ΜΕ.Τ. – Υ.Α.Τ. οι οποίες έχουν διατεθεί για υπηρεσία στον Έβρο και είναι επιφορτισμένες με τη φύλαξη των συνόρων.
Συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο 28 Μαρτίου 2020, κατά τις ώρες 10.00 έως 17.00, θα διοργανώσουν εθελοντική αιμοδοσία σε αίθουσα του ξενοδοχείου «RAMADA PLAZA», τη διεξαγωγή της οποίας έχουν αναλάβει οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Αυτή την ώρα στον Έβρο βρίσκονται δώδεκα (12) διμοιρίες Μ.Α.Τ. από το Νομό Αττικής, στις οποίες οι υπηρετούντες είναι στο σύνολό τους μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, ένα (1) μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και έξι (6) εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Ένωσής μας.
Η κίνηση των εκλεγμένων εκπροσώπων και των απλών μελών μας είναι ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης απέναντι στους κατοίκους του Έβρου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το ζήτημα στα σύνορά μας αγκάλιασαν τις αστυνομικές δυνάμεις, τους έδειξαν απέραντο σεβασμό και τους ευχαρίστησαν με κάθε δυνατό τρόπο για την υπεράσπιση της ζωής και της περιουσίας τους, αντιμετωπίζοντάς τους ως δικά τους παιδιά.
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών δηλώνουμε υπερήφανοι και συγκινημένοι για την πρωτοβουλία αυτή των μελών μιας Υπηρεσίας, η οποία κατά καιρούς για πολιτικούς λόγους έχει κατασυκοφαντηθεί αισχρά.
Καλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα, να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, τα αποτελέσματα της οποίας σώζουν ζωές.
Οι συνάδελφοί μας από την πρώτη στιγμή αδιαμαρτύρητα μετακινήθηκαν από τις εστίες τους ώστε να διαφυλάξουν τα σύνορα της Πατρίδας μας και κάθε φορά που έρχεται η ώρα να πραγματοποιηθεί αλλαγή των δυνάμεων εκεί με άλλες από την Αττική, όλοι τους δηλώνουν εθελοντές.
Ενημερώνουμε ότι το αίμα που θα συγκεντρωθεί, θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών όμως δεν σταματάμε εδώ την προσφορά μας προς την κοινωνία και θα διοργανώσουμε και στην Αθήνα εθελοντική αιμοδοσία στις αρχές Απριλίου, σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Η Ένωσή μας  αντιλαμβανόμενη τις εκκλήσεις των ειδικών για τις ελλείψεις που παρουσιάζουν τα νοσοκομεία σε αίμα, θα επιδείξει για ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.
Το αίμα δεν παράγεται – Μόνο χαρίζεται

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης
Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια