Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΣΥΦΥ: Λήψη επιπλέον μέτρων κατά του κορονοϊού, για το αστυνομικό προσωπικό που εκτελεί υπηρεσία


Διαβάστε το έγγραφο τής ΠΟΣΥΦΥ: Κύριε Αρχηγέ,  παρατηρούμε πως ακόμη και μετά τις σχετικές αρχικές διαταγές του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόληψη του
προσωπικού κατά του κορονοϊού που εκτελεί περιπολίες, αυτές σε πολλές Αστυνομικές Διευθύνσεις δεν εφαρμόζονται.
    Ειδικότερα, παρατηρούνται καθημερινά τα πληρώματα να μην είναι σταθερά και οι συνάδελφοι να εναλλάσσονται σε διαφορετικά πληρώματα ερχόμενοι σε στενή επαφή με παρά πολλούς συναδέλφους. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, ο κίνδυνος της έκθεσης στον ιό  είναι πολύ μεγάλος όπως και η διασπορά του μέσα στις τάξεις του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ.
   Είναι αναγκαία η αυστηρότητα εφαρμογής των διαταγών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και απαρέγκλιτη τήρηση των σταθερών πληρωμάτων. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως στις περιπτώσεις προσβολής του προσωπικού από τον ιό αυτοί που θα απουσιάσουν την επόμενη ημέρα από την υπηρεσία  τους λόγω «καραντίνας»  θα είναι πολλαπλάσιοι από το σημερινό επιχείρημα πως οι υπηρεσιακές ανάγκες επιβάλλουν την άναρχη κατανομή του προσωπικού σε διαφορετικά πληρώματα, την ώρα μάλιστα που έχει ανασταλεί και η χορήγηση των κανονικών αδειών.
    Τόσο η Αστυνομία όσο και η κοινωνία μας σήμερα έχει την μέγιστη ανάγκη από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. Τέτοιες ενέργειες που παρατηρούνται σήμερα στην πλειοψηφία των Αστυνομικών  Υπηρεσιών θέτουν σε κίνδυνο την ατομική μας υγεία, την υγεία των οικογενειών μας αλλά και βοηθούν στην εύκολη διασπορά του ιού.
     Παρακαλούμε για άμεσες ενέργειες.  
footeer


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια