Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χορήγηση από την ΙΡΑ Σάμου,γάντια, μάσκες, αντισηπτικά τζέλ, σε Αστυνομικούς, για καλύτερη προστασία από τον Κορονοϊό

Ανακοίνωση τής ΙΡΑ Σάμου: Παρέδωσε στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, η Τ.Δ. Σάμου (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με αποκλειστικό σκοπό την πρόληψη από τον
Κορονοϊο, αλλά και την καλύτερη προστασία των Συναδέρφων μας Αστυνομικών που υπηρετούν στο ΚΥΤ Σάμου και στα Αστυνομικά τμήματα έδρας και περιφέρειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, με τα λίγα οικονομικά που διαθέτει, γάντια, μάσκες και αντισηπτικά τζέλ, καθώς και από ένα καπέλο με το σήμα της ΙΡΑ Σάμου.
Ιδιαίτερα λόγω της επικινδυνότητας δόθηκαν αρχικά στους συναδέρφους που υπηρετούν στο γραφείο Ασύλου και στο γραφείο Αποτυπωμάτων.
Ακόμα μέσα στην εβδομάδα μόλις παραλάβουμε νέα παραγγελία θα δοθούν και σε άλλα τμήματα καθώς και σε πληρώματα περιπολικών αλλά και σε συναδέλφους που υπηρετούν στα κρατητήρια και στις μεταγωγές.
Ευχαριστούμε θερμά για την αποστολή υλικών και την εξυπηρέτηση τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. Χριστόδουλο Χριστοδουλή και τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Βασιλάκη Ηλία.
Κάνουμε έκκληση στο Εθνικό Τμήμα ΙΡΑ και σε όσες Τοπικές Διοικήσεις ΙΡΑ εάν και εφόσον μπορούν να μας προμηθεύσουν γάντια, μάσκες, υποπόδια μιας χρήσεως, αντισηπτικά τζέλ για τα χέρια και αλκοολούχα διαλύματα για απολύμανση κάθε επιφάνειας, η ότι άλλο σχετικά μπορούν ώστε, να τα προσφέρουμε στους Συναδέρφους που καθημερινά ερχονται σε επαφή με μετανάστες, πρόσφυγες και πολίτες που φτάνουν στο χώρο εργασίας τους.

SERVO PERAMIKEKO
Για το Δ.Σ
ο πρόεδρος                          ο γραμματέας

Αβραμίδης Γεώργιος               Σακερλής Γεώργιος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια