Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία της Ένωσης Ηλείας για έλλειψη υγιεινής και καθαριότητα σε αστυνομικές υπηρεσίες


Έλλειψη υγιεινής και ασφάλειας από την απουσία υπηρεσίας καθαριότητας σε αστυνομικά τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας

Δυστυχώς μετά τα  συνεχή   κρούσματα του  Convid-19 (κοροναϊού) στην χώρα μας και ειδικά στην περιοχή της Ηλείας  συνεχίζεται μήνες να μην υπάρχει υπηρεσία καθαριότητας σε αστυνομικά τμήματα της Ηλείας και να μην τηρείται η  νομοθεσία περί υγιεινής και ασφάλειας.
 
 Με εξαίρεση τα συνεργεία των Δήμων που εθελοντικά προέβησαν σε απολυμάνσεις στα τμήματα  και στα κρατητήρια που ανήκουν στην περιοχή τους, τους  η Ένωσή μας τους ευχαριστεί. Συγκεκριμένα στα Αστυνομικά τμήματα Βουπρασίας ,Ανδραβίδας Κυλλήνης, Κρεστένων ,Ζαχάρως ,Αρχ.Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει μόνοι τους την καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους  και στις τουαλέτες. Παρά το γεγονός ότι από την προηγούμενη διοίκηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας υφίσταται αυτό το πρόβλημα μέχρι και σήμερα δεν έχει λυθεί με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών τόσο στο αστυνομικό προσωπικό όσο και στους πολίτες . Καλούμε τους συναδέλφους μας να μην υποκύπτουν σε πιέσεις και  παρεκκλίσεις άνωθεν, για συμμετοχή με δικούς τους πόρους στο κόστος της καθαριότητας, καθότι είναι αποκλειστική  ευθύνη του Υπουργείου μας.
 Η Ένωσή μας όπως είχαμε αναφέρει και σε πρόσφατη δημοσίευση μας γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΩΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                              ΤΣΟΥΜΠΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

     




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια