Συμφωνία της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής με ιδιωτικό θεραπευτήριο

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, στέκεται έμπρακτα δίπλα στους συναδέλφους και τις οικογένειές τους. Στα πλαίσια της
προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στα μέλη μας και τις οικογένειές τους, η Ένωση προχώρησε σε συμφωνία με τα Διαγνωστικά Εργαστήρια MEDIHALL και ΑΤΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε., παρέχοντάς σας αποκλειστικές παροχές υπηρεσιών υγείας.
Ειδικότερα τα Διαγνωστικά Εργαστήρια MEDIHALL και ΑΤΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε., στα πλαίσια αυτής της αποκλειστικής συνεργασίας, παρέχει στα μέλη μας τις παρακάτω παροχές:
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Εκτίμηση επιπέδων ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ και αναπλήρωση με συνταγή γιατρού
AAS CYCLING Συμβουλευτική
Επιπλέον στο τμήμα αισθητικής του MEDIHALL (ELIXIR LAB) παρέχεται ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ (πλην των εκάστοτε προσφορών) καθώς και ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ με την μέθοδο COLLAGENOSON

Εφαρμογή Ειδικού Προνομιακού Τιμοκαταλόγου 30ευρώ για τις παρακάτω ειδικότητες :
ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ, ΓΕΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ, ΓΑΣΤΡΕΝΤΡΟΛΟΓΟΥ, ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΥ,ΟΥΡΟΛΟΓΟΥ ,ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΥ.
Επιπλέον, για εσάς και τις οικογένειες σας, εξασφαλίσαμε προνομιακές τιμές σε διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις , συγκεκριμένα:
  Εφαρμογή τιμοκαταλόγου ΦΕΚ για όσες εξετάσεις δεν έχουν συνταγογραφηθεί.
  Εφαρμογή Ειδικού προνομιακού Τιμοκαταλόγου για όσες εξετάσεις δεν εμπίπτουν στο Προεδρικό Διάταγμα.
Επίσης: Δικαίωμα χρήσης των παραπάνω παροχών θα έχουν και οι συγγενείς α’ βαθμού.
(Απαραίτητη η προσκόμιση εγγράφου που να πιστοποιεί την εν λόγω συγγένεια). Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ένωσης στο τηλ 2109620840 για να εφοδιασθούν με την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ MEDIHALL, με την επίδειξη της οποίας θα λαμβάνονται οι παραπάνω παροχές.
Για τις εν λόγω παροχές μπορείτε να εξυπηρετηθείτε στα παρακάτω ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ :
MEDIHALL ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ -ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Δ/ΝΣΗ : ΠΛΑΤΑΝΩΝ 16 (ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ)
ΤΗΛ.210 6250100  email : info@medihall.gr
ATTIKO  ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Δ/ΝΣΗ: ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ 40& ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΤΗΛ.210 5545994 email: attiko-medihall.gr
ΑΤΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Δ/ΝΣΗ : ΔΗΜΗΤΡΟΣ 25 ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΤΗΛ.210 5565430 email: attiko-medihall.gr
ΑΤΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Δ/ΝΣΗ :ΑΘ.ΤΣΙΓΚΟΥ 1& Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (έναντι Δημαρχείου)
ΤΗΛ. 210 5579989 email: attiko-medihall.gr
Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος των Διαγνωστικών κ. ΓΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ παρέδωσε τις παροχές αυτές στον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο ΤΣΑΠΑΡΑ, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας την Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας, ευχαρίστησαν εκ μέρους όλων των συναδέλφων, τους υπευθύνους, για τη σημαντική αυτή παροχή.