Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Λέσβου για τη στοχοποίηση αστυνομικών

''Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε υπαίτια προσπάθεια δυσφήμισης των συναδέλφων μας, οι οποίοι επιτέλεσαν στο ακέραιο το καθήκον τους, όπως αυτό τους ανατίθεται από τους Νόμους που Κράτους'', σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου


Το  Δ. Σ. της Ένωσής μας, εκφράζει δημόσια την αμέριστη στήριξή του στους συναδέλφους μέλη μας που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. και στο Α. Τ. Μυτιλήνης, οι οποίοι την 14.03.2020 αδίκως στοχοποιήθηκαν από ομάδες και μεμονωμένα άτομα συγκεκριμένου χώρου, μέσω ανυπόστατων συκοφαντικών δυσφημιστικών δημοσιευμάτων - ανακοινώσεων που τεχνηέντως  παραπλανούν την κοινή γνώμη για τα αληθινά γεγονότα, αφήνοντας αιχμές κατά των συναδέλφων μας.

Είναι πρόδηλη η σκοπιμότητα και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν οι συγκεκριμένες κινήσεις, αφού αυτές εκδηλώθηκαν με αφορμή τη σύλληψη τοπικού δημοσιογράφου προφανώς του ανωτέρω χώρου.

Η σύλληψη όμως έγινε  κατόπιν υποβολής εγκλήσεως, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθόλα νόμιμα και με τον απολύτως νομότυπο τρόπο, όπως αυτός ορίζεται από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε υπαίτια προσπάθεια δυσφήμισης των συναδέλφων μας, οι οποίοι επιτέλεσαν στο ακέραιο το καθήκον τους, όπως αυτό τους ανατίθεται από τους Νόμους που Κράτους και δηλώνουμε ότι η Ενωσή μας θα σταθεί δίπλα τους, θερμός συμπαραστάτης και αρωγός τους σε όποιο επίπεδο χρειαστεί.

 

 

                                                                                    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

         Ο Πρόεδρος                                                                               Ο Γεν. Γραμματέας

 

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος                                                                  ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Αθανάσιος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια