Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εγκαίνια των γραφείων του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών Πυροσβεστών Λιμενικών

Την  Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφειακών χώρων του Ταμείου  Επαγγελματικής Ασφάλισης  Αστυνομικών Πυροσβεστών
Λιμενικών, επί της οδού Βερανζέρου 30 στην Αθήνα. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος, ενώ παρέστει ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ.κ. Νεκτάριος Κιούλος .


Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο  Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης, εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Μπούτσικας, εκπρόσωπος του Αρχηγού του  Πυροσβεστικού Σώματος Αρχιπύραρχος Μιχαήλ Χάλαρης εκπρόσωπος του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Πλοίαρχος Λ.Σ. Δημήτριος Τσίκλος, ο εκπρόσωπος του προέδρου Δ.Σ. Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. κ. Παναγιώτης Πίκουλας, ο πρόεδρος της ΕΛΕΤΕΑ κ. Χρήστος Νούνης, ο πρώην πρόεδρος του Ταμείου κ. Νικόλαος Μαρούντας, ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας του Ταμείου κ. Ελευθέριος Ηλιάκης, ο πρόεδρος της επενδυτικής επιτροπής του ταμείου κ. Σωτήριος Χρυσάφης, ο πρόεδρος του επαγγελματικού ταμείου ομίλου Τσάκου κ. Χαράλαμπος Κατσιπουλάκης, ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Ταμείου Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών κ. Δημήτριος Παρασκευόπουλος, η πρόεδρος του Επαγγελματικού Ταμείου Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας κα  Ιωάννα Κούλη, ο λοιποί εκπρόσωποι των επαγγελματικών ταμείων,  παγκόσμιος  αντιπρόεδρος της ΙΡΑ κ. Κυριάκος Κάρκαλης, ο πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της ΔΕΑ κ. Ιωάννης Καραπατάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών της ΔΕΑ κ. Βλάσσης Βαλατσός συνοδευόμενος από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΞΙΑ κ. Ανδρέας Βέλλιος και το σύνολο των συνεργατών του ταμείου (Φαίδων Ταμβακάκης Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Συνιδρυτής της alpha trust, o Ιωσήφ Παπαδογιάννης  μέλος Δ.Σ. και Διευθυντής Επενδύσεων της alpha trust, συνοδευόμενος από στελέχη της εταιρίας, Χαράλαμπος Φύτρος Riskqualia Consulting,  Απόστολος Δούμας Prudential Informatics,). 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια