Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αξιωματικών Αττικής: Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, όπως πριν τον πόλεμο, λες και είμαστε οι αλώβητοι πολεμιστές

''Αθόρυβα θα συνεχίσουμε, χωρίς επικοινωνιακές παρεμβάσεις αλλά επί της ουσίας θα ζητήσουμε να γίνει η αναγκαία αποτίμηση όταν τελειώσει ο πόλεμος. Τότε αναγκαστικά θα πέσουν οι μάσκες και θα φανεί η πραγματική αγάπη και η εκτίμηση του καθενός για τους αστυνομικούς'', επισημαίνει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής.



Ο Έλληνας Αστυνομικός είναι παρών και συνεχίζει να μάχεται καθημερινά για την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών, ενώ διαρκεί ο πόλεμος με τον αόρατο εχθρό που ονομάζεται κορονοϊός.

 

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στην πατρίδα μας, όπου η Κυβέρνηση αποφασίζει και λαμβάνει μέτρα πρόληψης, για να μπορέσει να ελέγξει τη διασπορά του κορονοϊού, με τις διάφορες απαγορεύσεις, με την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων, των περισσότερων καταστημάτων και των ξενοδοχειακών μονάδων.
 

Αυτές τις δύσκολες στιγμές η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει με το σύνολο της δύναμης της κυριολεκτικά να μάχεται.


Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πολλές ελλείψεις, ενώ οι απαιτήσεις που έχουν από εμάς συνεχώς αυξάνονται.


Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, όπως πριν τον πόλεμο, λες και είμαστε οι αλώβητοι πολεμιστές.


Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, με τα μέλη μας να μάχονται στον Έβρο, στα νησιά μας και στο λεκανοπέδιο Αττικής, αυτή τη στιγμή δεν μεμψιμοιρούμε. Διαισθανόμαστε τις ώρες ευθύνης και αθόρυβα επισημαίνουμε εκεί που πρέπει τα λάθη, τις παραλείψεις και με τις παρεμβάσεις μας προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό.


Αθόρυβα θα συνεχίσουμε, χωρίς επικοινωνιακές παρεμβάσεις αλλά επί της ουσίας θα ζητήσουμε να γίνει η αναγκαία αποτίμηση όταν τελειώσει ο πόλεμος. Τότε αναγκαστικά θα πέσουν οι μάσκες και θα φανεί η πραγματική αγάπη και η εκτίμηση του καθενός για τους αστυνομικούς. Τότε δε θα σιωπήσουμε...


Μέχρι τότε φοράμε την ιατρική μάσκα και συνεχίζουμε στο δρόμο της υποχρέωσης, του καθήκοντος, στα ιδεώδη και τις αξίες που πιστεύουμε και έχουμε ορκιστεί.

 

                ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

               

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κανέλλος  ΝΙΚΟΛΑΟΥ                    Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια