Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Πλαφουντζής: Όταν οι λίγοι θέλουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους, αδιαφορώντας για τους πολλούς.

Το 30ο  πανελλήνιο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ από γιορτή της δημοκρατίας και της συναδελφικής αλληλεγγύης δυστυχώς μετατράπηκε σε ένα διχαστικό παραλήρημα που επιδίωξαν κάποιοι να γίνει.

    Ενώ ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων αιτήθηκε το συνέδριο να γίνει εκλογικό και στη συνέχεια  η συντριπτική  πλειοψηφία των συνέδρων ψήφησε με δημοκρατικές διαδικασίες να γίνουν εκλογές, κάποιοι είχαν αντίθετη άποψη ενδεχομένος και να μην ήθελαν να εκτεθούν εκείνη την χρονική περίοδο στην ψήφο των συναδέλφων συνδικαλιστών.


Την επόμενη ημέρα στήθηκαν οι κάλπες και με προσωρινή απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου στην οποία προσέφυγαν συνάδελφοι συνδικαλιστές αυτές ακυρώθηκαν.
   Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω ότι κάποιοι άρχισαν να πανηγυρίζουν σαν να έγιναν  οι εκλογές και τις κέρδισαν επειδή τις ανέβαλαν. Μίλησαν για αλλαζονεία της διοίκησης της ΠΟΑΣΥ χωρίς να κοιτάνε δίπλα τους. Και πάνω απ' όλα μίλησαν για δημοκρατία.
  Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να πληροφορήσω τους συναδέλφους οι οποίοι αυτές τις ημέρες με ρωτάνε επίμονα να τους πώ τι έγινε στο συνέδριο.
Και τους απαντώ ότι οι λίγοι θέλουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους αδιαφορώντας για τους πολλούς, εκμεταλλευόμενοι λεπτομέριες και παίζοντας με τις λέξεις
  Βάζουν σε περιπέτεια και ομηρία το συνδικάτο, και οδηγουν την ΠΟΑΣΥ, σε ένα νέο συνέδριο και τους συνδικαλιστές αστυνομικούς, σε  ταλαιπωρία και απουσία τους απο τις υπηρεσίες και πάνω απ' όλα μεγάλο χρηματικό κόστος.

Η ιστορία καταγράφει τα πάντα και οι συνάδελφοι κρίνουν πολύ αυστηρά.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΜΕΛΟΣ ΑΝ.Α.Σ.Α


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια