Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κούγιας μαινόμενος κατά της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση τους εμπρησμού του ξενοδοχείου

Το γραφείο του κυρίου Κούγια έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση των συνδιαχειριστών του ξενοδοχείου
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
 

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει νομικά την εταιρεία «ATHENAEUM HOTELING ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.», και τους μετόχους της Ι. Α. και Π. Κ. σε μια σειρά δικών που αφορούν τόσο στη μίσθωση του ακινήτου, το οποίο οι εντολείς μας μετασκεύασαν, δαπανώντας ποσό περί τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ σε πεντάστερο ξενοδοχείο, αλλά από σήμερα έχει αναλάβει και το έργο της υπερασπίσεως των Ι.Α. και Π.Κ., σε μία υπόθεση που, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Υπηρεσίας των Εγκλημάτων ζωής και ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο τους αποδίδει σοβαρότατες κατηγορίες που αφορούν τόσο την πυρκαγιά, όσο και ανθρώπινες ζωές, και ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ  ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ, ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ (για να έχει την αποκλειστικότητα, αφού είναι αυτός που τους προωθεί υπηρεσιακά με σειρά δημοσιευμάτων) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, όπου, εντελώς παρανόμως και χωρίς κανένα σεβασμό του τεκμηρίου αθωότητας, έχουν δημοσιοποιηθεί τα ονόματα των εντολέων μας και η εντελώς ανυπόστατη κατά τη νομική μας κρίση άποψις των αστυνομικών.

Θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά εξ ονόματος των εντολέων μας ότι τίποτε από όσα αναφέρει το διαβιβαστικό δεν είναι αλήθεια και η εντολή την οποία έχουμε λάβει είναι να μηνύσουμε και να ενάγουμε τόσο τους αστυνομικούς, των οποίων τα ονόματα αναφέρουμε ανωτέρω, καταθέτοντας και πειθαρχική αναφορά στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και όλους όσους δημοσιοποίησαν τόσο το περιεχόμενο του διαβιβαστικού, όσο και τα ονοματεπώνυμα των εντολέων μας. Σημειωτέον,  ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δημοσιοποίησε τόσο το περιεχόμενο του διαβιβαστικού, ευτυχώς για εκείνον χωρίς τα ονοματεπώνυμα των εντολέων μας, αλλά με τα αρχικά τους, πριν καν η δικογραφία διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αθηνών και πριν καν αφενός μεν ασκηθεί ποινική δίωξη, αφετέρου δε χρεωθεί στην 32η Τακτική Ανακρίτρια, αποδεικνύοντας έτσι την με απόλυτο τρόπο παράνομη συμπεριφορά των αστυνομικών.

Το δικηγορικό μας γραφείο, αντιλαμβανόμενο τις παράνομες μεθοδεύσεις, σε επίπεδο καταχρήσεως εξουσίας, των αστυνομικών, των οποίων τα ονόματα αναφέρουμε ανωτέρω, τους κοινοποίησε, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η δικογραφία και πριν διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα, εξώδικη διαμαρτυρία-πρόσκληση-δήλωση, το περιεχόμενο της οποίας δημοσιοποιούμε κατωτέρω.

Το δικηγορικό μας γραφείο προβληματίζεται για τη χωρίς στοιχεία δημιουργία εις βάρος των εντολών μας αυτής της ποινικής δικογραφίας, λόγω του ότι δικηγορικό γραφείο της Αθήνας προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα τόσο στον ιδιοκτήτη του ακινήτου, ο οποίος ασθενεί βαρέως και διαμένει μόνιμα στη Γερμανία όσο και στους εντολείς μας, με σκοπό κατά την κρίση μας να εξοντωθούν οικονομικά και οι δύο πλευρές με σκοπό να πωληθεί το ακίνητο, με την υπεραξία που έχει αποκτήσει λόγω της μετασκευής του, έναντι ευτελούς ποσού σε fund του εξωτερικού, το οποίο αυτός εκπροσωπεί.

Το δικηγορικό μας γραφείο θα βοηθήσει τόσο την κα Ανακρίτρια, όσο και τον αρμόδιο Εισαγγελέα να αντιληφθούν το πραγματικό υπόβαθρο αυτής της υποθέσεως και είμαστε βέβαιοι ότι οι εντολείς μας, εις βάρος των οποίων οι ως άνω αστυνομικοί προσπάθησαν να εκδοθούν εντάλματα συλλήψεως, αλλά ευτυχώς αυτό απετράπη, κι είναι ελεύθεροι, θα αποδοθούν, όπως ήταν μέχρι σήμερα, παντελώς λευκοί στην ελληνική κοινωνία.

Παραθέτουμε αυτούσιο το περιεχόμενο της από 12/03/2020 εξώδικης δήλωσης που αποστείλαμε χθες στους ανωτέρω αστυνομικούς:

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

1. Ι. Α., επιχειρηματία, μετόχου της εταιρείας «ATHENAEUM HOTELING ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.»

2. Π. Κ., επιχειρηματία, μετόχου της εταιρείας «ATHENAEUM HOTELING ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.»

3. Χ.-Α. Β., επιχειρηματία, νομίμου εκπροσώπου και διαχειριστή της εταιρείας «ATHENAEUM HOTELING ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.».

 

ΠΡΟΣ

 

1.Τον  Αξιωματικό της Υποδ/νσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής και προσωπικής ελευθερίας.

2. Τον Αναπληρωτή Τμηματάρχη της Υποδ/νσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής και προσωπικής ελευθερίας.

 

                Όπως είναι σε σας και σε μας γνωστό, η Υπηρεσία σας διενεργεί προανάκριση για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών (αγνοούμε για ποια αδικήματα) φυσικών προσώπων, όσον αφορά την καταστροφική για την εταιρεία μας και για εμάς πυρκαγιά της 5/12/2019, γεγονός το οποίο συνέβη στην επιχείρησή μας, η οποία λειτουργούσε πολυτελές ξενοδοχείο, για την κατασκευή/εξοπλισμό των εγκαταστάσεων του οποίου έχουμε δαπανήσει ποσό, που υπερβαίνει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τις τελευταίες ημέρες πληροφορηθήκαμε ότι νυχτερινές ώρες, λες και πρόκειται για εγκληματίες, από τους οποίους κινδυνεύει το κοινωνικό σύνολο, με περιπολικό της αστυνομίας, οδηγείτε στην Υπηρεσία σας εργαζομένους της επιχείρησής μας, τους οποίους κρατάτε περισσότερες από 10 ώρες, χωρίς κανένα λόγο και τους ασκείτε ψυχολογική βία με απειλές και πολλές φορές με ύβρεις, με απώτερο σκοπό να τους εξαναγκάσετε να καταθέσουν ότι εμείς έχουμε την οιαδήποτε σχέση σε ποινικό επίπεδο με την προκληθείσα πυρκαγιά.

Επειδή ήδη έχετε παραβιάσει το νόμο συνεργαζόμενοι με το γνωστό δημοσιογράφο των εφημερίδων «ΝΕΑ» και «ΒΗΜΑ», κο Βασίλη Λαμπρόπουλο, προκαλώντας ένα δυσφημιστικό για εμάς δημοσίευμα, στα πλαίσια μίας δικής σας αντιλήψεως για τον τρόπο που διενεργείται η προανάκριση, η οποία, ως γνωστόν, είναι μυστική και διενεργείται πάντοτε με το σεβασμό του τεκμηρίου αθωότητας και όχι στα στενά πλαίσια της κατασκευής κατηγορουμένων, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσετε την υπηρεσιακή σας παρουσία και να κερδίσετε την υπηρεσιακή σας εξέλιξη.

Επειδή επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Επειδή διαμαρτυρόμεθα εντονότατα γι’ αυτές τις συμπεριφορές σας.

Επειδή ήδη ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας, κος Αλέξιος Κούγιας, έχει διατυπώσει προφορικά σ’ εσάς τις διαμαρτυρίες μας για τον παράνομο τρόπο που ασκείτε τα καθήκοντά σας.

Επειδή σκοπός της Υπηρεσίας σας δεν είναι σε καμία περίπτωση η κατασκευή ενόχων, αλλά η ανεύρεση της αληθείας, πάντοτε με νόμιμο τρόπο.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά σας και σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ όπως παραλείψετε από σήμερα αυτού του είδους τις παράνομες συμπεριφορές, οι οποίες άπτονται του αδικήματος της κατάχρησης εξουσίας, άλλως ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα αναγκαστούμε να σας μηνύσουμε, αλλά και να ζητήσουμε την πειθαρχική σας δίωξη.

 

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνους, στους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεώς του.

Αθήνα, 12/03/2020

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ»

 

 

Αθήνα, 13/03/2020

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια