Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Λασιθίου ενημερώνει για τον κορωνοϊό


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου


Αγαπητοί Πολίτες του Νομού Λασιθίου

         Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον έλεγχο της εξάπλωσης του επικίνδυνου ιού COVID – 19 (κορωνοϊος) θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και τυπικοί στην εφαρμογή των μέτρων που ανακοινώθηκαν επισήμως.   

    Για αυτό το λόγο η Ένωση μας καλεί όλους του πολίτες που διαμένουν στο Νομό Λασιθίου πριν να επισκεφτούν ένα Αστυνομικό Κατάστημα να τηρήσουν τις ακόλουθες οδηγίες:

-              Αν δεν υπάρχει κατεπείγουσα ανάγκη (βεβαιώσεις , γνήσιο υπογραφής,  έκδοση ταυτοτήτων , διαβατήρια κ.τ.π.) να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της εκάστοτε υπηρεσίας ή οποιοδήποτε άλλο καταρτισμένο Αστυνομικό, οι οποίοι μπορούν να σας κατευθύνουν στην επίλυση του προβλήματος σας ή στην οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση που μπορεί να χρειαστείτε.

-              Σε  περίπτωση που επισκεφτείτε κάποια Αστυνομική υπηρεσία παρακαλούμε να τηρήσετε όλους τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται και έχει εκδώσει το Υπουργείο Υγείας. Χρησιμοποιείτε  μάσκα και να έχετε απολυμάνει τα χέρια σας.

-              Μην καλείτε τον αριθμό έκτατης ανάγκης ¨100¨ χωρίς ιδιαίτερο λόγο ή για πληροφορίες μη Αστυνομικής φύσεως . Κάποιος συνάνθρωπος μας , μπορεί να έχει σοβαρή ανάγκη εκείνη την στιγμή.

-              Να τηρείτε πιστά όσα σας υποδεικνύει ο αρμόδιος Αστυνομικός για την εξυπηρέτηση σας , κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας και να μην συνωστίζεστε εντός των κλειστών χώρων .

-              Τηρείτε αυστηρά την σειρά προτεραιότητας για την εξυπηρέτηση σας. 

 

Εφαρμόζοντας τα ανωτέρω, βοηθάτε να συνεχίσουν οι συνάδελφοί μας το σημαντικό έργο που εκτελούν για την προστασία του πολίτη δηλαδή για την προστασία σας .

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή Αστυνομίας Λασιθίου Α/Δ΄ κ. ΚΑΖΑΜΙΑ Εμμανουήλ και το Αστυνομικό προσωπικό του επιτελείου της Δ.Α. Λασιθίου, που άμεσα προέβησαν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να προμηθευτούν οι συνάδελφοί μας υλικά για την ατομική τους προστασία και την προστασία των πολιτών που επισκέπτονται τις Αστυνομικές υπηρεσίες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ε. Α. Υ. Ν. Λασιθίου

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ Γεώργιος   

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια