Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Πλαφουντζής: Ο Έλληνας αστυνομικός είναι υπερήφανος και έχει ψηλά το αίσθημα ευθύνης

Κείμενο τού Γιώργου Πλαφουντζή: Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δεί πάρα πολλά. Στα νησιά μας αστυνομικές διμοιρίες να συγκρούονται με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία και  να δέχονται
επίθεση απο τα μέσα μαζικής δικτύωσης καθως και τους νησιώτες, ότι δεν έκαναν σωστα τη δουλειά τους, λες και ειχαν προηγούμενα μαζί τους.
   Παρακολουθήσαμε πολεμικές σκηνές και μάχες σώμα με σώμα και απο καθαρή τυχη δεν θρηνήσαμε και ανθρώπινες ζωές.Αποτέλεσμα ολων αυτών ηταν πολλοί τραυματίες αστυνομικοί και μια αποτυχημένη αστυνομική επιχείρηση με θύματα δυστυχώς τους συναδέλφους μας.

   Στη συνέχεια οι ίδιες δυνάμεις ανασυντάχτηκαν και διατάχθηκαν να  μεταβούν στον Έβρο προκειμένου να προστατέψουν  τα σύνορα μας και να αποτρέψουν την οργανωμένη εισροή αλλοδαπών στη χώρα μας.Εκεί ακριβώς οι ίδιοι αστυνομικοί αγκαλιάστηκαν απο την τοπική κοινωνία οι οποίοι τους βλέπουν σαν ήρωες. Οι συνάδελφοι από μεριά τους δίνουν ότι τους έχει απομείνει για να κρατήσουν όρθια τη χώρα μας.

Δυστυχώς είμαστε η χώρα των αντιφάσεων και της υπερβολής. Ο Έλληνας αστυνομικός εχει ψηλα το φρόνημα της ευθύνης και θα δώσει ακόμα και τη ζωή του αν χρειαστεί.
Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΟΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια