Πρόταση πυροσβέστη για μετάταξη στην ΕΛ.ΑΣ.


Στο κείμενό του προς το bloko.gr ένας πυροσβέστης προτείνει να ενισχυθεί η Ελληνική Αστυνομία με πυροσβέστες ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες που προκύπτουν

Καλησπέρα σας είμαι 30 ετών και υπηρετώ στο Πυροσβεστικό Σώμα από 23 ετών. Αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η Ελληνική Αστυνομία όσο το δυνατόν καλύτερα καθώς η κατάσταση απαιτεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Θα ήθελα να προτείνω ένα σύστημα μετάταξης στα σώματα ασφαλείας ειδικά προς στην ΕΛ.ΑΣ καθώς στο Π.Σ είμαστε ανακριτικοί υπάλληλοι ασκούμε Όλοι παρόμοιο έργο με παρόμοιο κανονισμό. Να υπάρχουν κριτήρια όπως ηλικία, υπηρέτηση στις ειδικές δυνάμεις και καλή αξιολόγηση γενικότερα.
 Μια πολύ καλή λύση είναι και η αμοιβαία μετάταξη όπως συμβαίνει σε άλλους φορείς του Δημοσίου διότι σίγουρα πολύ πιθανό να υπάρχουν αστυνόμοι που θέλουν να γίνουν πυροσβέστες και το αντίστροφο έτσι δε θα προκύψουν και κενά σε κάποιο σώμα.
Με μια ταχύρρυθμη Εκπαίδευση φυσικά όλα αυτά. Μια πρόταση προς τους αρμόδιους υπουργούς. ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,