Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ιωάννης - Παναγιώτης Τυπάλδος: Όλοι σαν ένας

Άρθρο του ΤΥΠΑΛΔΟΥ Ιωάννη-Παναγιώτη, Εκλεγμένου Αντιπροσώπου στην ΠΟΑΣΥ, Μέλους ΜΠΡΟΣΤΑ Ν/Α Αττικής, ΔΙ.ΑΣ Ν/Α Αττικής: Για ακόμη μια φορά ο ελληνικός λαός
συσπειρώνεται και στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και τώρα πια  που το πλήρωμα του χρόνου έφτασε στο σήμερα  βροντοφωναζει ΠΑΡΩΝ, τώρα που ο γείτονας μας χρησιμοποιεί ως πολιορκητικό κριό αμάχους για τα συμφέροντα του και για την επίτευξη των στόχων του.
 Ο Έλληνας αεικίνητος  αστυνομικός,τα αδέρφια μας στρατιωτικοί,οι ακούραστοι πυροσβέστες,η μάνα μας η μάνα του Έβρου και εκατομμύρια άλλοι που από το μετερίζι τους και με το τρόπο τους βροντοφωναζουν ΠΑΡΩΝ .
  Ο Ελλην αστυνομικός είτε φοράει χακί είτε μπλε είτε κράνος και οπουδήποτε υπηρετεί από κάθε ακρη τις Ελλάδος στη πλειονότητα του έχει εκφράσει την επιθυμία του να μεταβεί εις τόπον που λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα ναι αυτός 
Ο Ελλην αστυνομικός δεν έχει τόπο δικό του.. τόπος του όλη η Ελλάς, ο Έλλην αστυνομικός  δεν έχει οικογένεια δική του..οικογένεια του όλη η Ελλάς,ο Έλλην αστυνομικός βάζει στην άκρη το εγώ του και βάζει πάνω το ΕΜΕΙΣ.
 Καλή δύναμη σε όλους στο άκρο της πατρίδας μας.
 Η Πολιτεία ας λαβει σοβαρά υπόψιν  τις φωνές των χιλιάδων συναδέλφων που επιθυμούν  να μεταβούν στο τόπο των γεγονότων είτε για αύξηση δυνάμεων είτε για αντικατάσταση προς ανακούφιση αυτών  που μέρα νύχτα δίνουν τη μάχη.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια