Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεά υγειονομικού υλικού από την ΙΡΑ Δράμας

Ανακοίνωση τής ΙΡΑ Δράμας: Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με συναίσθηση ευθύνης και με αποκλειστικό σκοπό την πρόληψη
διασποράς από τον Κορονοϊο, αλλά και την καλύτερη προστασία των Αστυνομικών και των προσερχόμενων για εξυπηρέτηση πολιτών σε όλα τα Αστυνομικά Καταστήματα έδρας και υπαίθρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 28-2-2020 η τοποθέτηση δώδεκα (12) ειδικών σταθερών συσκευών (Σταθμοί Απολύμανσης), εκ των οποίων η μια στο ειδικά διαμορφωμένο όχημα μεταφοράς αλλοδαπών κρατουμένων στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Παρανεστίου, καθώς και παράδοση υγειονομικού υλικού όπως αντισυπτικά τζελ για τα χέρια, αλκοολούχα διαλύματα για απολύμανση κάθε επιφάνειας, γάντια, μάσκες και υποπόδια μιας χρήσεως, αλλά και χειρουργικές στολές.


    Επειδή θεωρούμε ότι μόνο με την πρόληψη και την τήρηση των ατομικών κανόνων υγιεινής μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα πιο αποτελεσματικά, σύμφωνα και με τις επίσημες ανακοινώσεις του αρμόδιου Υπουργείου Υγείας, προβήκαμε στην πρωτοβουλία αυτή προς όφελος των πολιτών και των αστυνομικών του Νομού μας, με απώτερο σκοπό τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας στο μέρος που μας αναλογεί.

    Ευχαριστούμε τον Αστυνομικό Δ/ντή Δράμας κ. Σέρτη Αθανάσιο και όλους τους Διοικητές των Υπηρεσιών της Δ.Α. Δράμας για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία τους, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν ώστε να ανταποκριθούμε στην αγορά και διάθεση ικανού αριθού υγειονομικού υλικού.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς
 
H Γεν. Γραμματέας
     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια