Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δυνατός "παίχτης" στο εμπόριο ναρκωτικών ο νεκρός της Γερανίου - Παρασκήνιο με καταγγελίες κατά αστυνομικών


Ο νεκρός νωρίτερα της Γερανίου, δεν ήταν κάποιο τυχαίο πρόσωπο. Ούτε σε ότι αφορά στη διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας και στα Εξάρχεια, ούτε επίσης στο
δύσοσμο παρασκήνιο (ούτως ή άλλως) που υπάρχει γύρω από σωρεία καταγγελιών σε βάρος αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο νεκρός από πτώση πριν από λίγες ώρες, ο οποίος βρέθηκε στο κενό κάτω από άγνωστες συνθήκες από τρίτο όροφο πολυκατοικίας, έπεσε από χώρο στον οποίο μίνο καζίνο ο .... θανάσιμος ανταγωνιστής του και πρώην (το πάλαι ποτέ) στενός συνεργάτης του.

Ο μακαρίτης υπήκοος Μπαγκλαντές διατηρεί μνημειώδη φάκελο στις υπηρεσίες δίωξης ναρκωτικών από το 2013 και μάλιστα, κάποια στιγμή είχε κατηγορηθεί για εισαγωγή και διακίνηση 30 κιλών χασίς από Αλβανία. Ήταν γνωστός για διακίνηση στην Ομόνοια και στα Εξάρχεια, ενώ μετά το 2015, ήρθε σε ρήξη με τον στενότερο συνέταιρο του, υπήκοος Πακιστάν αυτός, διαχωρίστηκαν οι συμμορίες και ξεκίνησε ο γνωστός ανηλεής πόλεμος (ξυλοδαρμοί, μαχαιρώματα κοκ).

Οι δύο τους, σε διαφορετικές περιπτώσεις φέρονται πως υπήρξαν μάρτυρες κατά περιόδους για τις εσωτερικές υποθέσεις, σε περιπτώσεις καταγγελιών σε βάρος αστυνομικών της ομάδας ΘΗΣΕΑΣ, ενώ σε μία περίπτωση, στη διάρκεια προσαγωγής του άσπονδου εταίρου του σε αστυνομικό τμήμα του κέντρου, ενδιαφέρθηκε και προσήλθε για αυτοπρόσωπη ενημέρωση, ταξίαρχος που τότε υπηρετούσε στη ΓΑΔΑ.

Πολλά συνεπώς τα ερωτήματα, τόσο για τις συνθήκες θανάτου (χώρος, τόπος, ιδιοκτησιακό καθεστώς), όσο και για την πιθανότητα εμπλοκής αστυνομικών σε ένα δύσοσμο παρασκήνιο που πολλές θολές πτυχές κι αποχρώσεις.



του Γιώργου Καραϊβάζ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια