Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Ορεστιάδας ευχαριστεί όσους επιχειρούν στα σύνορα

Ανακοίνωση τής Ένωσης Ορεστιάδας: Η Ένωσή μας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μας οι οποίοι από την πρώτη στιγμή, εδώ
και έξι  ημέρες , με περίσσιο φιλότιμο, αυταπάρνηση και γενναιότητα επιχειρούν στο Νομό Έβρου σε μία τιτάνια προσπάθεια να αναχαιτιστεί η ξεκάθαρη εισβολή που επιχείρησε η Τουρκία σε βάρος της Χώρας μας, μέσω της προώθησης χιλιάδων παράνομων μεταναστών  κατά μήκος της οριογραμμής, στα σύνορά της με την Χώρα μας.
           Επίσης εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς όλους τους συμπολίτες μας που αυθόρμητα προσέτρεξαν  από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, να στηρίξουν ηθικά και να συνδράμουν με κάθε πρακτικό τρόπο τους συναδέλφους μας, που μάχονται σε πραγματικά πολεμικές συνθήκες, προκειμένου να υπερασπιστούν την ασφάλεια της Χώρας μας και των κατοίκων της.
          Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας που προέβησαν σε συλλογή και παράδοση τροφίμων στους συναδέλφους μας που επιχειρούν στον Έβρο, ότι σε αυτά τα αγαθά, έχει επέλθει πλέον πληρότητα και εφόσον χρειαστεί θα επανέλθουμε, ενημερώνοντας σχετικά.
         Οι ανάγκες μας αυτή τη στιγμή, αφορούν κυρίως σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό (κράνη, θώρακες, αντιασφυξιογόνες μάσκες, ασπίδες, θερμικές κάμερες,).
         Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε όπως επιχειρηματίες ή συλλογικά όργανα που προτίθενται να συνεχίσουν την προσπάθειά στήριξης των δυνάμεών μας, να κινηθούν προς την κατεύθυνση αυτή, προκειμένου η οποιαδήποτε βοήθεια να έχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια