Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Έμεινε» το λεωφορείο που θα μετέφερε Τρικαλινούς αστυνομικούς στον Έβρο

«Ζήτω τα παράλογα, ζήτω η ΕΛΑΣ» θα μπορούσε άνετα να πει κανείς, αναφερόμενος στο περιστατικό που συνέβη και καταδεικνύει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο
εξοπλισμός της Αστυνομίας
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr μια απίστευτη «Οδύσσεια» περίμενε τους άνδρες της Αστυνομίας από τη Θεσσαλία, μεταξύ των οποίων και Τρικαλινοί ένστολοι, οι οποίοι θα αναχωρούσαν τον πρωί της Παρασκευής για Έβρο, προκειμένου να ενισχύσουν τις δυνάμεις στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και να αντικαταστήσουν τους συναδέλφους τους που βρίσκονται εκεί το τελευταίο διάστημα.
Το λεωφορείο που θα τους μετέφερε …έμεινε στη Λάρισα, μετά από βλάβη που υπέστει, με τους αστυνομικούς να περιμένουν να βρεθεί λύση.
Να σημειωθεί πως πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με καταγγελία στο «policenews» αστυνομικού που ανήκει στη διμοιρία Τρικάλων κα επέτρεφαν από τον Έβρο, τους στοίβαξαν μέσα σε ένα μινι βαν χωρίς φώτα και με όλα τους τα υπάρχοντα στην… αγκαλιά τους!
Και όλα αυτά, για να γυρίσουν στα Τρίκαλα μέσα στη νύχτα.
Τελικά και μετά από έντονη αντίδραση των αστυνομικών -που χωρίς δεύτερη σκέψη άφησαν οικογένειες και παιδιά για να βρεθούν στην πρώτη γραμμή των συνόρων- αποφασίστηκε να ταξιδέψουν με πούλμαν (τουλάχιστον 20ετίας).
Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, μιλάνε για «κωμικοτραγικές καταστάσεις που προσβάλουν το σύνολο της Ελληνικής Αστυνομίας».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια