Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θα βρισκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας , για όσο κρατήσει αυτή η "μάχη

Ανακοίνωση τής ΑΝΑΣΑ: Αναφορικά με το περιστατικό, που έλαβε χώρα την 23.3.20 και μεταμεσονύκτιες ώρες, στην περιοχή της Βούλας Αττικής και σχετίζεται με την προσαγωγή και
σύλληψη νεαρού άνδρα στο ΑΤ ΒΒΒ και που είχε σαν αποτέλεσμα την προληπτική αποχή απο τα καθήκοντα, τόσο συναδέλφων μας, που υπηρετούν στην Διας Ν/Α Αττικής ,όσο και συναδέλφων, που υπηρετούν στο  ΑΤ ΒΒΒ γνωρίζουμε στους συναδέλφους μας τα κάτωθι:
Αντιπροσωπεία της ΑΝ.Α.ΣΑ με επικεφαλής τον Γραμματέα ΔΣ ΠΟΑΣΥ τις πρωινές ώρες της 23.3.20 ,μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα ΒΒΒ για τυχόν παροχή συνδρομής ,ενώ κατόπιν επικοινωνίας του Γραμματέα ΔΣ ΠΟΑΣΥ Συνδρεβέλη Χρήστου με τον Ταξίαρχο κ. ΠΑΝΤΕΛΗ Δημήτριο του Κλάδου Υλικοτεχνικής Υποστήριξης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, διατάχθηκε εκτάκτως άμεση απολύμανση του Αστυνομικού Τμήματος ΒΒΒ ,καθώς και των οχημάτων.

Κατόπιν και αφού ολοκληρώθηκε η προαναφερόμενη απολύμανση, έλαβε χώρα απολύμανση των περιπολικών οχημάτων της ΔΙΑΣ Ν/ Α, αφού προηγήθηκε συνενόηση με το Διοικητή της εν λόγω Υπηρεσίας.

Βραδυνές ώρες της 23.3.20 μεταφέρθηκε απο τον Γραμματέα ΔΣ ΠΟΑΣΥ Συνδρεβέλη Χρήστο ,στην αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου μας  ,αίτημα το οποίο και εγκριθηκε για απολύμανση του Ορχου ΔΙΑΣ Ν/Α Αττικής,που εδρεύει στην περιοχη του Καρέα και η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο 24.3.20.


Θα βρισκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας, για όσο διαρκέσει αυτη η "μάχη" και το ίδιο οφείλει να πράξει και η Πολιτεία!!!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια