Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Στη δημοκρατία ισχυρότερος θεσμός η δικαιοσύνη

Διαβάστε την ανακοίνωση της Μάχιμης Προοδευτικής Ομοσπονδιακής Συμμαχίας Των Αστυνομικών

Παράνομη διαδικασία, παράνομες εκλογές που ακυρώθηκαν άμεσα απο την αμερόληπτη δικαιοσύνη. Ανήθικη συμπεριφορά κάποιων που όχι απλώς για άλλη μια φορά υποτίμησαν με αυτήν την πράξη τους συνέδρους-συναδέλφους μας, αλλά και όσους από αυτούς βρίσκονταν σε υπηρεσία στα σύνορα της πατρίδας μας σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή.
Αντί λοιπόν να σωπάσουν και να μπουν σε μια διαδικασία αυτοκριτικής και σεμνότητας, προσπαθούν για ακόμη μια φορά να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, ενώ η δικαιοσύνη απεφάνθη.
Αναλώνονται σε ανακοινώσεις που μόνο εργατοπατέρες παλιάς εποχής θυμίζουν.
Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, θέτοντας σαθρά-παράλογα επιχειρήματα, συνεχίζοντας ξεδιάντροπα να υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων των συναδέλφων μας επικαλούμενοι θέματα οικονομίας.
Γιατί λοιπόν δεν λήφθηκε απόφαση για εκλογικό Συνέδρειο αντί για τακτικό σύμφωνα με τις καταστατικές προβλεπόμενες διαδικασίες (να έρθει το θέμα όπως προβλέπεται στο Διοικητικό Συμβούλιο και όπως αναφέρει και η δικαιοσύνη σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα).
Όμως το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το να αιφνιδιάσουν έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την εκλογή τους με τον πιο αθέμιτο τρόπο φοβούμενοι το μεσοδιάστημα μέχρι τη λήξη της θητείας τους προφανώς επειδή τα ζητήματα που διατείνονται ότι θα επιλύσουν, δεν θα υλοποιηθούν.
Άρα ποιοι ήταν αυτοί που έβαλαν την Ομοσπονδία σε μια νέα περιπέτεια και για πολλοστή φορά γελοιοποίησαν το θεσμό του ένστολου συνδικαλισμού προσβάλλοντας βάναυσα την ηθική και την αξία των συναδέλφων μας σε στιγμές κρίσιμες για την πατρίδα μας;
Πλέον είναι πασιφανές ότι είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι για το συνδικαλιστικό κίνημα αλλά και για τους συναδέλφους μας που δήθεν εκπροσωπούν.

Ανήθικοι-Ανίκανοι-Επικίνδυνοι


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια