Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το «ευχαριστώ» των Λιμενικών στον Δήμο Χίου


Ευχαριστήρια επιστολή για τη στήριξη και τη συμπαράσταση του Δήμου Χίου στο έργο τους, απέστειλαν στα τοπικά Μ.Μ.Ε. οι Λιμενικοί Χίου και Σάμου.
Σε αυτή αναφέρουν:


«Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Χίου - Σάμου ευχαριστεί θερμά το Δήμο Χίου και συγκεκριμένα το Δήμαρχο κο Σταμάτη Κάρμαντζη καθώς και τον Αντιδήμαρχο κο Χαράλαμπο Μπουρνιά για την συμπαράσταση που επιδεικνύουν για το Λιμενικό Σώμα και όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στις Υπηρεσίες της Χίου.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω ανταποκρίθηκαν άμεσα και με μεγάλη ευχαρίστηση στο αίτημα της ένωσής μας για προμήθεια φιαλών πόσιμου νερού για το ΠΑΘ-070 καθώς και το Λιμεναρχείο Χίου.
Οι Λιμενικοί φυλάνε Θερμοπύλες! Τα περιπολικά μας σκάφη τα οποία χτενίζουν το Αιγαίο καθημερινά αμέτρητες ώρες, ακούραστοι φρουροί των συνόρων μας, έχουν ανάγκη τη συμπαράστασή όλων!
Οι συνάδελφοι που σήμερα καλούνται να παραταχθούν στην πρώτη γραμμή είτε στην ξηρά είτε στη θάλασσα, έχουν την ανάγκη να νιώσουν ότι κάποιος είναι στο πλευρό τους και τους φωνάζει ΚΟΥΡΑΓΙΟ!
Ο Δήμος Χίου με την κίνηση αυτή, φωνάζει ΚΟΥΡΑΓΙΟ, στους Λιμενικούς, αφουγκράζεται τα προβλήματά τους και υπόσχεται να βρίσκεται στο πλευρό τους, προσφέροντας εκτός από νερό και άλλα είδη προκειμένου καλυφθούν ανάγκες των φρουρών μας τις δύσκολες αυτές ώρες».

πηγή: politischios.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια