Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μήπως θα πρέπει μεχρι νεοτερας οι υπηρεσίες να μην δέχονται πολιτες για διεκπεραίωση των αιτηματων τους; - Κείμενο αστυνομικού


Εύλογα τα ερωτήματα ενός αστυνομικό στο κείμενο που έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του
bloko.gr

Καλησπέρα σας. Είμαι αστυνομικος και υπηρετώ σε αστυνομικο τμημα. Σημερα και ενω εχουν εκδοθεί τοσες και τοσες οδηγίες τοσα και τοσα εχουν γινει εχοντας κλείσει σχολεια γυμναστήρια και σχεδόν οτι υπάρχει στην υπηρεσία μου ηρθαν τουλάχιστον 10 άτομα να υποβάλλουν αιτήσεις για αντιγραφα εγγραφων στο βιβλιο αδικήματων και συμβαντων ή περιπολικων. Ενω στο τμημα ταυτοτητων η ουρά ξεπερνουσε τα 20 άτομα αναμονη.

Και ολοι κατα κυριο λογο πανω απο 50 ετων. Υπήρχαν βεβαια και οι θαραλλεοι που ελεγαν οτι δεν θα νοσησουν και δεν θα αρρωστησουν και πηγαινοερχονταν στους χώρους της υπηρεσιας. Επειδη υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εξαπλωσης και κανενας δεν συμμορφωνεται με τις υποδείξεις.


 Το αρχηγειο και ο υπουργός τα γνωριζουν αυτα? Έχουμε μικρά παιδιά και οι διευκολυνσεις δεν αρκουν για ολους. Μήπως θα πρέπει μεχρι νεοτερας οι υπηρεσίες να μην δέχονται πολιτες για διεκπεραίωση των αιτηματων τους. Ολες οι δημοσιες υπηρεσίες σιγα σιγα δεν δέχονται πολίτες.

 Οι υπηρεσίες που δέχονται πολίτες εξαιρούνται??



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια