ΕΑΚΠ: Άμεσες ενέργειες για την αναστολή λειτουργίας των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Επιστολή της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με την οποία ζητά την αναστολή της λειτουργίας της Πυροσβεστικής Ακαδημίας


Κύριε Υπουργέ,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και μπροστά στη σοβαρή κατάσταση που διαμορφώνεται από τη ραγδαία εξάπλωση της νόσου του κορονοϊού το Υπουργείο Υγείας ανήγγειλε διάφορα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας υγείας. Ένα από αυτά είναι και η αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, όλων των βαθμίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε δεν έχει γίνει ακόμη καμία από τις απαραίτητες ενέργειες για την αναστολή λειτουργίας των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τόσο αυτής της Σχολής των Δοκίμων Ανθυποπυραγών στην Κηφισιά, όσο και αυτή της Σχολής των Δοκίμων Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα όταν μάλιστα και στις δύο ( σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου ) εξετάζονται ύποπτα κρούσματα.

Κύριε Υπουργέ

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών σας καλεί να παρέμβετε και να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αναστολή λειτουργίας των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια της υγείας των συνάδελφών μας αλλά και αυτή της δημόσιας υγείας.

 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ