Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ετήσια Χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας

H ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Κυριακή της Αποκριάς, 01 Μαρτίου 2020, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η ετήσια καθιερωμένη χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΑΡΙΩΝ PALACE».

     Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, αγαπημένοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες, φίλοι και φίλες της Ένωσης ψυχαγωγήθηκαν μέχρι πρωίας συντροφιά με τους αγαπημένους καλλιτέχνες Σταμάτη Γονίδη και Νίκο Μακρόπουλο, σε μια βραδιά αξέχαστη, γεμάτη χορό και ατελείωτη διασκέδαση.

     Σε μια ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα, ο Πρόεδρος της Ένωσης, αφού απηύθηνε σύντομο χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους,  τόνισε ότι η παρουσία τόσου κόσμου στη συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί μεγάλη ένδειξη τιμής για το σωματείο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, αφού έμμεσα αναγνωρίζετε το δύσκολο έργο που επιτελούν ο Έλληνας και η Ελληνίδα Αστυνομικός για την διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας καθώς και την διαφύλαξη της εθνικής ακεραιότητας. Επίσης τόνισε ότι, πέραν των πολιτών και η Πολιτεία πλέον οφείλει από την πλευρά της, να αναγνωρίσει το πολύπλευρο και ριψοκίνδυνο έργο που επιτελούν οι Αστυνομικοί καθημερινά, οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, θεσμοθετώντας  επιτέλους το επικίνδυνο του επαγγέλματος, καθώς ο οργανισμός της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ο μοναδικός οργανισμός ο οποίος θρηνεί 130 νεκρούς εν ώρα υπηρεσίας. Κλείνοντας το λόγο του, ο Πρόεδρος ευχήθηκε από καρδιάς, λόγο των τελευταίων γεγονότων που βιώνει η Χώρα μας, καλή δύναμη στους συνάδελφους μας που βρίσκονται στα σύνορα, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους για την προστασία των ελληνικών συνόρων. 



     Πριν από την έναρξη του μουσικοχορευτικού προγράμματος, έλαβε χώρα η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών-τέκνων συναδέλφων μας και πλέον φοιτητών, που εισήχθησαν σε διάφορα ανώτατα και ανώτερα τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας κατά το σχολικό έτος 2018-2019, με ένα συμβολικό δώρο και έναν έπαινο, ως δείγμα σεβασμού και τιμής για τον κόπο που κατέβαλαν οι ίδιοι αλλά και οι οικογένειές τους. Στην συνέχεια  βραβεύθηκαν και δυο δικά μας παιδιά, ο συνάδελφός μας Υπαρχ/κας Χρήστος ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ που χάρη της ψυχραιμίας που επέδειξε και τις άμεσες πρώτες βοήθειες που προσέφερε, την 13η Αυγούστου 2019, κατάφερε να σώσει τη ζωή μιας γυναίκας, την οποία λίγο νωρίτερα ο σύντροφός της έπειτα από λογομαχία την μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του προσώπου της με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η ιδία της η ζωή, καθώς και ο Αρχ/κας Νικόλαος ΚΑΡΒΕΛΗΣ ο οποίος την 12η Ιουνίου 2019 και ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής κατάφερε να συλλάβει έναν εκ των διαρρηκτών οι οποίοι προσπάθησαν να διαρρήξουν οικία στην περιοχή του Σ.Σ. Λιανοκλαδίου. Τέλος ακλούθησαν οι βραβεύσεις των: κ. Γεωργίου ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ, Προέδρου της «ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ GROUP A.Ε.», κ. Ιωάννη ΒΟΓΙΑΤΖΗ, Προέδρου και Διευθύνων Σύμβουλο της «AGROINVEST Α.Ε.Β.Ε.», κ. Πανουργιά ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ και του κ. Δημήτριου ΠΛΑΤΙΑ, Διευθυντή του υποκαταστήματος της τράπεζας ALPHA BANK στη Λαμία, για την διαχρονική και πολύπλευρη προσφορά τους στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας. 
 
 

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης ΣΠΑΝΟΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Ηλίας ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ, οι Βουλευτές του Νομού μας κ. Ιωάννης ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και κ. Ιωάννης ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ, η Δήμαρχος Στυλίδας κα. Βιργινία ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγος κ. Γεώργιος ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ο βοηθός αυτού Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ ΤΣΑΤΣΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας κ. Δημήτριος ΦΟΥΡΛΑΣ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Ταξίαρχος κ. Αστέριος ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ, ο Διοικητής Φρουράς του Στρατού Ταξίαρχος κ. Αρίστος ΠΕΡΡΗΣ, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων σε θέματα οικονομικών κ. Βασίλειος ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ο Ταμίας αυτής και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας κ. Γεώργιος ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ, ο Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας κ. Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής κ. Δημήτριος ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ, ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Παιδικές Εξοχές κ. Λάμπρος ΜΗΤΣΙΚΟΣ, καθώς και εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Βοιωτίας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Χαλκιδικής και Λασιθίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας  κ. Γεώργιος ΜΠΡΑΝΗΣ και ο Πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Νομού Φθιώτιδας κ. Μενέλαος ΧΑΨΑΣ.
 
 

     Χαιρετισμό απήυθυναν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης ΣΠΑΝΟΣ, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Βασίλειος ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ενώ με επιστολή τους ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρηστος ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ, οι Βουλευτές του Νομού μας κ. Γεώργιος ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ και κ. Θέμης ΧΕΙΜΑΡΑΣ καθώς και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην εκδήλωση μας, πλην όμως τα γεγονότα που βιώνει η Χώρα μας τις τελευταίες ημέρες δεν τους επέτρεψαν να παραστούν.

     Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συναδέλφους μαζί με τις οικογένειές τους, καθώς και όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν στο χορό μας ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                           ΔΕΔΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

 

 

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια